Ελλάδα

Δολοφονία στη Ρόδο: Καθηγητής δέχεται απειλές από τον πατέρα του Ροδίτη

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τους δύο κατηγορούμενους για τη δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star η ανακρίτρια Ρόδο που έχει αναλάβει την υπόθεση πήρε καταθέσεις από τους καθηγητές των δύο κατηγορουμένων.
Ο χαρακτηρισμός που αποδίδουν στον 19χρονο Αλβανό είναι «ήσυχος μαθητής», ενώ εκ διαμέτρου αντίθετη είναι η άποψη που έχουν για τον «Ροδίτη». Μάλιστα ένας καθηγητής καταγγέλλει ότι μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη δέχθηκε απειλές από τον πατέρα του.

«Στις 4.03.2014 ο Έλληνας πήρε για άλλη μία φορά αποβολή, γιατί τσακώθηκε με έναν μαθητή με τον οποίο ξυλοκοπήθηκαν με μπουνιές γροθιές και ένα γκλοπ. Για το περιστατικό κλήθηκε η αστυνομία. Συνάντησα τον πατέρα του μετά τη δολοφονία. Με έβρισε, με έφτυσε και με απείλησε γιατί είχα μιλήσει στους δημοσιογράφους. Μου είπε αν Ξαναμιλήσεις θα δεις τι θα πάθεις» είπε ο καθηγητής του ΕΠΑΛ Αρχαγγέλου. Παράλληλα ο γυμνασιάρχης του είπε πως «τον είχα δει να χτυπάει μαθητές ακόμα και με γκλοπ» ισχυρίστηκε ο γυμνασιάρχης του.

«Ήταν ένα παιδί το οποίο είχε προβληματική συμπεριφορά και εμπλεκόταν πάντα σε φασαρίες. Δεν είχε όρια και αξίες. Δεν τον ενδιέφερε τίποτα γύρω του. Συνεχώς καλούσα τους γονείς του. Ερχόταν μόνο ο πατέρας, ο οποίος μου έλεγε ότι δεν μπορούσε να τον νουθετήσει και να τον συμμαζέψει» πρόσθεσε ο γυμνασιάρχης.
Από την πλευρά του ο Αλέξης Κούγιας σημειώνει πως «ήταν πραγματικά μάστιγα για τα σχολεία στα οποία φοίτησε. Ήταν μάστιγα απέναντι στους καθηγητές του. Άλλαξε πολλά σχολεία λόγω της συμπεριφοράς του. Πρόκειται για ένα παιδί που δεν έχουν ξανασυναντήσει οι καθηγητές».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το