Ελλάδα

Δολοφονία Λαγούδη: Εξετάζεται αν εμπλέκεται η μαφία του Κορυδαλλού

Ανατροπή στη δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη, καθώς σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, εξετάζεται, αν οι δράστες της δολοφονίας της, εμπλέκονται με το κύκλωμα της μαφίας του Κορυδαλλού.
Οι Αρχές, ερευνούν για το αν συνδέονται οι δράστες, με τις πολύπλευρες εγκληματικές δράσεις της μαφίας, που δρούσε εντός κι εκτός φυλακών.
Ο εισαγγελέας, που έχει αναλάβει την υπόθεση της δολοφονίας, ερευνά αν η «κόζα νόστρα» του Κορυδαλλού είχε σχέσεις με το οργανωμένο έγκλημα στο Αγρίνιο.

Όπως αποκάλυψε το «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ, ο εισαγγελέας γι αυτό το λόγο, ζήτησε κι έλαβε όλο το υλικό της υπόθεσης της μαφίας του Κορυδαλλού.
Μελετάει λέξη προς λέξη τις συνομιλίες των εμπλεκόμενων, καθώς έχει ενδείξεις ότι το κύκλωμα των Αλβανών σχετίζεται με τη δολοφονία Λαγούδη.
Η έρευνα εστιάζει σε δύο σημεία: Πρώτον, ως προς το κίνητρο. Αν υπήρχε σχέση των ανθρώπων που δολοφόνησαν την Λαγούδη, με τους σκληρούς κακοποιούς της μαφίας.
Το δεύτερο είναι αυτό, που προκύπτει από τη μαρτυρία ενός κύριου μάρτυρα της υπόθεσης, για το αν οι δύο άνθρωποι που βγήκαν από ένα συγκεκριμένο σπίτι που βρίσκεται στο μικροσκόπιο της έρευνας, είχαν σχέση με το κύκλωμα που δρούσε μέσα από τον Κορυδαλλό και βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το