Κόσμος

Δολοφονία Κύπριας στην Αυστραλία: Αυτόν τον 34χρονο ψάχνουν οι Αρχές

Έναν 34χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση θανάτου της 26χρονης Ελληνοκύπριας, Ιόλης Χατζηλύρα, στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας, ψάχνει η Αστυνομία.
Σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο της Κύπρου, έπειτα από τις εξετάσεις καμερών κλειστού κυκλώματος στην γύρω περιοχή όπου βρέθηκε νεκρή η Ελληνοκύπρια, ο συγκεκριμένος άνδρας διακρίνεται σε διάφορα βίντεο να κινείται ύποπτα στην περιοχή κουβαλώντας μια τσάντα, η οποία πιθανόν να ανήκει στην 26χρονη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία του Μπρίσμπεϊν, πρόκειται για τον Μ. Έ. με ύψος 1.90, λεπτό, με μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Η Αστυνομία, μάλιστα, απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει τον 34χρονο ή έχει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον τόπο διαμονής του να μην τον προσεγγίσει και να καλέσει αμέσως τις Αρχές.

Μυστήριο καλύπτει τις κινήσεις της 26χρονης ζωγράφου, καθώς οι ανακριτές διερευνούν πότε και πώς ακριβώς βρέθηκε στο πάρκο όπου εντοπίστηκε νεκρή και γυμνή ενώ διέμενε στην άλλη πλευρά της πόλης.
Μέχρι στιγμής, οι έρευνες έχουν αποκαλύψει τις κινήσεις της άτυχης Ελληνοκύπριας μέχρι το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης. Ωστόσο, υπάρχει μεγάλο κενό σε ό,τι αφορά τις κινήσεις της μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης όπου και εντοπίστηκε νεκρή στο πάρκο από εργάτες.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το