Ελλάδα

Δολοφονία φοιτήτριας στην Ρόδο: Τι δείχνουν τα αποτυπώματα

Ο 19χρονος φέρεται να είναι αυτός που κατάφερε σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι της Ελένης Τοπαλούδη με ηλεκτρικό σίδερο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται ο Ελεύθερος Τύπος, τα αποτυπώματά του ταυτοποιήθηκαν και αυτό αναγράφεται και στην έκθεση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας που διαβιβάστηκε στο Λιμεναρχείο Ρόδου. Οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που έφερε η άτυχη κοπέλα θα μπορούσαν να επιφέρουν τον θάνατό της, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, αν τελικά δεν είχε πνιγεί.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματα και των δύο κατηγορουμένων της ανθρωποκτονίας, του 19χρονου και του 21χρονου Ροδίτη, πάνω σε μπουκάλια, ποτήρια μέσα στο σπίτι τους Πευκούς, τόπο μαρτυρίου της Ελένης Τοπαλούδη. Εντόπισαν και γενετικό υλικό των δύο ανδρών όπως και της κοπέλας τόσο μέσα στο σπίτι όπως και στο λευκό αγροτικό βανάκι του πατέρα του 21χρονου με το οποίο την είχαν μεταφέρει από το σπίτι της, στους Πευκούς και στη συνέχεια το χρησιμοποίησαν για να πετάξουν την ζωντανή κοπέλα στην παραλία της Φωκιάς. Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία των εγκληματολογικών εργαστηρίων δεν φαίνεται να προκύπτουν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό 4ης ανθρώπινης παρουσίας ή 3ου δράστη, στον τόπο της δολοφονίας, παρά μόνο κάποια δικαιολογημένα γενετικά αποτυπώματα.

Ποιος βιντεοσκόπησε τον ξυλοδαρμό
Βρέθηκε ο… εικονολήπτης των σκληρών σκηνών αυτοδικίας σε βάρος του 19χρονου κατηγορουμένου της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη. Σχηματίσθηκε σε βάρος του δικογραφία για παραβίαση… προσωπικών δεδομένων. Την ίδια ώρα ο 19χρονος για λόγους… ασφαλείας μεταφέρθηκε στις ίδιες φυλακές, αυτές των Γρεβενών, όπου είναι έγκλειστος και ο 21χρονος συγκατηγορούμενός του. Χθες το απόγευμα υποβλήθηκε η δικογραφία με τις κατηγορίες για άσκηση παράνομης βίας, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παραβίασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, σε βάρος των 12 κρατουμένων, που ο 19χρονος, αναγνώρισε ως δράστες της επίθεσης εναντίον του, μέσα στο κελί απομόνωσης που κρατούνταν στις φυλακές Αυλώνα. Την ίδια ώρα μετά την διάψευση της εκδοχής του βιασμού του, από τον ιατροδικαστή, ο 19χρονος δεν επιθυμούσε την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος εκείνων που συμμετείχαν στο περιστατικό αυτοδικίας σε βάρος του. Ωστόσο η ποινική διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίστηκε, με την λήψη απολογιών από τους κρατούμενους που, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές να αναγνωρίστηκαν από τον 19χρονο κατηγορούμενο δράστη της ανθρωποκτονίας της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο. Η Εισαγγελέας που προΐσταται των ερευνών μαζί με τους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής αναζήτησαν και εντόπισαν αυτόφωρα αδικήματα πέρα από τις απλές σωματικές βλάβες, όπως αυτά της άσκησης παράνομης βίας και επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Share

Πρόσφατα άρθρα

Κρυφτούλι

Το κρυφτούλι αναμένεται να παίξουν τις προσεχείς ημέρες οι αγρότες του Αλμυρού με την Αστυνομία,…

26 Ιανουαρίου 2024

Viral το βίντεο με Ταϊλανδέζα να βγάζει βόλτα το λιονταράκι της… μέσα σε μια Bentley

Κατηγορίες απαγγέλθηκαν σε μια Ταϊλανδέζα για παράνομη κατοχή ενός μικρού λιονταριού, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία…

26 Ιανουαρίου 2024

Συμμετοχή του Δήμου Σκιάθου στην διεθνή έκθεση τουρισμού της Ισπανίας FITUR

Με στόχο το άνοιγμα στην ισπανική τουριστική αγορά ο Δήμος Σκιάθου έκανε σειρά συναντήσεων στο…

26 Ιανουαρίου 2024

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με τον θάνατο 47χρονου Ρουμάνου – Βρέθηκε στο κέντρο της πόλης με τραύματα στο κεφάλι

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τον θάνατο ενός 47χρονου Ρουμάνου στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με…

26 Ιανουαρίου 2024

Παραμένει Τρίτο κόμμα παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση της Marc για τον ΑΝΤ1.…

26 Ιανουαρίου 2024

Επαναπιστοποιήθηκε

Επαναπιστοποιήθηκε η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων με τον παλιό της αριθμό Μητρώου στη Πολιτική Προστασία λόγω…

26 Ιανουαρίου 2024