Κόσμος

Δείτε πως ένας 24χρονος βγάζει 10.000 δολάρια το μήνα από μία πατάτα

dc9d169a4d68551360a54af0db5a7d1b_XL.jpg,qt=-62169984000.pagespeed.ce.qoVqEqWK_e

Ένας 24χρονος από το Ντάλας βρήκε έναν περίεργο τρόπο να βγάζει τα «προς το ζην», στέλνοντας μηνύματα με πατάτες. Ο Alex Craig μιλώντας στο Fox 10 News εξήγησε πως ξεκίνησε την εταιρεία του με την ονομασία PotatoParcel, εμπνευσμένος από μία συζήτηση με την κοπέλα του.

Ο νεαρός ξεκίνησε να δουλεύει το συγκεκριμένο concept μετά από την διαφωνία που είχε με την συμβία του, αναφορικά με το κατά πόσο μπορεί να βγάλει κανείς λεφτά από την πώληση μίας μόνο πατάτας.

«Σε έναν κόσμο που η επικοινωνία αλλάζει δραστικά με όλες αυτές τις εφαρμογές και την τεχνολογία, η PotatoParcel.com αλλάζει τους όρους του παιχνιδιών, επιτρέποντας στον καθένα να στέλνει το μήνυμά του σε μία πατάτα», αναφέρει ο Craig.

potato_1.JPG.pagespeed.ce.tCu0nYgYbZ

«Έχουμε πάνω από 600.000 μοναδικούς χρήστες στο website μας και εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες. Από τον Μάιο, τα κέρδη μας είναι 10.000 δολάρια τον μήνα από πωλήσεις πατατών με μηνύματα, ενώ ο αριθμός αυτός μεγαλώνει συνεχώς», συμπληρώνει.

potato_3.JPG.pagespeed.ce.mDcOGcg2EG

Μπορεί ο ενδιαφερόμενος να στείλει ότι μήνυμα θέλει, από πρόσκληση γάμου, έως ένα συγχαρητήριο τηλεγράφημα. Όλα τα μηνύματα επιτρέπονται εκτός από όσα περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο και απειλές.

Πηγή www.newsmoney.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το