Κόσμος

Disneyland: Βλάβη σε κυλιόμενη σκάλα προκάλεσε τον πανικό (video)

Η γαλλική αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου προχώρησε στην εκκένωση της Disneyland, ενώ δόθηκε η εντολή σε τουρίστες που βρίσκονταν στο Παρίσι να παραμείνουν στα ξενοδοχεία τους και να αποφεύγουν την κυκλοφορία στη συγκεκριμένη περιοχή. Αρχικά όλοι πίστεψαν ότι πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα και οι χιλιάδες επισκέπτες άρχισαν να τρέχουν μέσα σε πανικό.
Όμως από ότι φαίνεται η γαλλική αστυνομία διέταξε την εκκένωση της Disneyland στο Παρίσι λόγω βλάβης σε… κυλιόμενη σκάλα.

Στο σημείο έσπευσαν πάνοπλοι αστυνομικοί, ενώ επισκέπτες του πάρκου εγκλωβίστηκαν μέσα σε εστιατόριο. Πολίτες νόμιζαν πως άκουσαν πυροβολισμούς και επικράτησε αναστάτωση. Δημιουργήθηκε συνωστισμός, ενώ επισκέπτες έτρεχαν πανικόβλητοι, σύμφωνα με το Actu17, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμοί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί επισκέπτες πανικοβλήθηκαν και άρχισαν να φωνάζουν, με αποτέλεσμα ο πανικός να διαδωθεί και καθώς κανείς δεν γνώριζε περί τίνος πρόκειται, να δημιουργηθεί η αίσθηση ότι πρόκειται για πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το