Αθλητισμός

Διπλή βολιώτικη επιτυχία στο πόλο Κορασίδων – Ο.Υ.Κ.Β. και ΟΕΑ/ΝΑΒ προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση

Στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου φιλοξενήθηκαν τα παιχνίδια του 4ου ομίλου για το πρωτάθλημα πόλο Κορασίδων (γεν. το 2004 και νεότερες). Μετείχαν πέντε ομάδες που διεκδίκησαν τα τέσσερα εισιτήρια για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Ανάμεσα σε αυτές ο Ο.Υ.Κ.Β. και ο ΟΕΑ/ΝΑΒ, που έφεραν εις πέρας την αποστολή τους μια και θα συνεχίσουν στο πρωτάθλημα.
Με μεγαλύτερη άνεση τα κατάφερε ο Ο.Υ.Κ.Β. που είχε στο ενεργητικό του πολύ καλές εμφανίσεις και κατέκτησε την 2η θέση, πίσω από τον ΠΑΟΚ. Ηττήθηκε μόνο από τον «Δικέφαλο του βορρά» με 11-8 στο ματς που έκρινε την πρωτιά του ομίλου. Από εκεί και πέρα συνέτριψε με 19-1 τον ΝΑΟ Κέρκυρας, ενώ επιβλήθηκε με 10-5 του Ν.Ο. Λάρισας και 19-4 του ΟΕΑ/ΝΑΒ.
Για τον ΟΕΑ/ΝΑΒ η πρόκριση δεν ήταν αυτοσκοπός, αλλά ήρθε, έστω και μέσω της 4ης θέσης. Το κρίσιμο παιχνίδι ήταν με τον ΝΑΟ Κέρκυρας (η μόνη ομάδα που αποκλείστηκε) και ήταν νικηφόρο με 12-1. Στα άλλα ματς ηττήθηκε από τους Ν.Ο. Λάρισας (6-10), ΠΑΟΚ (4-13) και Ο.Υ.Κ.Β. (4-19).


Οι συνθέσεις των ομάδων του Βόλου ήταν οι εξής:
Ο.Υ.Κ.Β. (προπονητής Ζαφείρης Μαρινάγης): Βιργινία Νασιάκου, Φωτεινή Μπένη, Κατερίνα Γαργαλέτσου, Ελένη Τσιμπερίδη, Χρυσάνθη Κουφιδάκη, Άννα Νασιάκου, Γεωργία Πετροπούλου, Ειρήνη Καλιμοπούλου, Ραφαέλα Νασιάκου, Χαρά Σμπόρου.
ΟΕΑ/ΝΑΒ (προπονητής Λάμπρος Καρύδας): Ραφαέλα Μίνγκο, Ξένια Χατζηιωάννου, Στεφανία Γιάνναρου, Γεωργία Γιάνναρου, Ανατολή Καρούτη, Κωνσταντίνα Ευφραίμογλου, Ελένη Κωστίμπα, Άννα Σκοτίδα, Μαρία Γρηγοριάδη, Ζωή Μπιντάκα.

Τα αποτελέσματα
ΝΑΟ Κέρκυρας-Ο.Υ.Κ.Β. 1-19, ΟΕΑ/ΝΑΒ-Ν.Ο. Λάρισας 6-10, Ν.Ο. Λάρισας-ΝΑΟ Κέρκυρας 17-3, ΠΑΟΚ-ΟΕΑ/ΝΑΒ 13-4, Ο.Υ.Κ.Β.-Ν.Ο. Λάρισας 10-5, ΝΑΟ Κέρκυρας-ΠΑΟΚ 2-16, ΠΑΟΚ-Ο.Υ.Κ.Β. 11-8, ΟΕΑ/ΝΑΒ-ΝΑΟ Κέρκυρας 12-1, Ν.Ο. Λάρισας-ΠΑΟΚ 0-5 α.α., Ο.Υ.Κ.Β.-ΟΕΑ/ΝΑΒ 19-4.
Η βαθμολογία: ΠΑΟΚ 12, Ο.Υ.Κ.Β. 9, Ν.Ο. Λάρισας 5, ΟΕΑ/ΝΑΒ 3, ΝΑΟ Κέρκυρας 0.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το