Ελλάδα

Διπλή δολοφονία στον Ασπρόπυργο: Τους χτύπησαν μέχρι θανάτου

Τα πρώτα συμπεράσματα για τη δολοφονία δύο ανδρών από το Μπαγκλαντές, μέσα σε χώρο εταιρίας διαχείρισης κοντέινερ στον Ασπρόπυργο, εξάγουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Από την έρευνα προκύπτει ότι η δολοφονία των δύο μεταναστών δεν έγινε με τη χρήση όπλου αλλά με θλων όργανο που ακόμα δε μπορεί να προσδιοριστεί. Ο δράστης ή οι δράστες άρχισαν να χτυπάνε τους δύο άντρες με βαρύ αντικείμενο, με αποτέλεσμα να τους προκαλέσουν θανατηφόρες κακώσεις. Οι δύο άντρες έφεραν τραύματα στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματος, που μακροσκοπικά είχαν κάνει αρχικά τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι μπορεί να οφείλονται σε πυροβολισμούς. Τελικά αποδείχτηκε από την έρευνα, με τη συνδρομή ιατροδικαστή, ότι τα τραύματα προκλήθηκαν από αμβλύ όργανο.

Τα θύματα βρέθηκαν δολοφονημένα μέσα σε κοντέινερ εντός του χώρου της εταιρίας. Ο ένας από τους δύο άντρες δουλεύει επί σειρά ετών στην εταιρία και διανυκτερεύει στο κοντέινερ, όπου βρέθηκε νεκρός.

Την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια ευρήματα για τυχόν ταυτοποίηση του δράστη ή των δραστών από γενετικό υλικό ή δακτυλικά αποτυπώματα.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το