Τοπικά

Διοργανώνουν το μεγαλύτερο reunion που έγινε στον Βόλο – Οι απόφοιτοι Γυμνασίων του 1990

Πρόκειται για το μεγαλύτερο ίσως reunion που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην πόλη του Βόλου. Εδώ και μερικές εβδομάδες έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για να συναντηθούν όλοι οι απόφοιτοι της Γ’ Τάξης Γυμνασίων του Νομού το 1990, όσοι δηλαδή είναι σήμερα 43 χρόνων ή 42 χρόνων στην περίπτωση που έχουν κερδίσει χρονιά.
Τόπος συνάντησης έχει οριστεί ο πολυχώρος Ergon στο συγκρότημα Τσαλαπάτα. Όσο για την ημέρα που θα βρεθούν μαζί οι απόφοιτοι, αυτή είναι η 23η Δεκεμβρίου, προπαραμονή Χριστουγέννων, με την προσέλευση να αρχίζει στις 9.30 το βράδυ.

Η γενιά που γεννήθηκε το 1975 και πέρασε τα εφηβικά της χρόνια στα τέλη της δεκαετίας του ’80, δίνει ένα ξεχωριστό ραντεβού για να βρεθούν όλοι οι απόφοιτοι ξανά μαζί και να διασκεδάσουν σε νοσταλγικό ταξίδι μιας εποχής που θεωρείται ότι άφησε τη δική της μικρή επανάσταση μέσα από τη μουσική, το ντύσιμο, το ύφος και τις αξίες της.
Ήδη στο facebook η ομάδα για το reunion έχει φωτογραφία μια εικόνα της ψυχαγωγίας εκείνης της εποχής στα σχολεία που ήταν η μακρά γαϊδούρα.
«Ετοιμάζουμε εδώ και λίγες εβδομάδες να διοργανώσουμε το μεγαλύτερο reunion party που έχει γίνει ποτέ στον Βόλο και ίσως να είναι και το μεγαλύτερο στην Ελλάδα» τόνισε ο κ. Δημήτρης Χριστόπουλος, ο οποίος ανήκει στην ομάδα των διοργανωτών.
Ο ίδιος πρόσθεσε πως «το όλο εγχείρημα ξεκίνησε από μια ιδέα να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί οι απόφοιτοι της Γ’ Τάξης του 1990 και να θυμηθούμε εκείνα τα όμορφα χρόνια τότε που ήμασταν μαθητές μιας εποχής, όπως αυτής στα τέλη του ’80 και στις αρχές του 90% που άφησε το στίγμα της στη μουσική, στις ανθρώπινες σχέσεις, στις ιδέες», ενώ υπολογίζει πως οι απόφοιτοι εκείνης της φουρνιάς εκτιμώνται στους 1.500.

«Ξεκινήσαμε μια μεγάλη προσπάθεια να τους αναζητήσουμε και να τους ενημερώσουμε για το reunion, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 23 Δεκεμβρίου ημέρα Κυριακή στο Ergon στο συγκρότημα Τσαλαπάτα.
Απευθυνθήκαμε στον διευθυντή Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Σωκράτη Σαβελίδη που μερίμνησε μέσω των σχολείων ώστε να έρθουμε σε επικοινωνία με τους αποφοίτους και να τους ενημερώσουμε για την εκδήλωση. Επίσης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουμε κάνει ομάδα για το γεγονός αυτό. Από τις μέχρι στιγμής ανταποκρίσεις τουλάχιστον 500 άτομα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στο reunion της 23ης Δεκεμβρίου» αναφέρει.
Για την είσοδο στην εκδήλωση θα υπάρχει ένα πολύ μικρό συμβολικό ποσό.
Η βραδιά θα έχει τη μορφή πάρτι και μέρος των εσόδων αναμένεται να αξιοποιηθούν για να δοθούν σε ιδρύματα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το