Ελλάδα

Δύο νεκροί από πυρκαγιά στο Παλαιό Φάληρο

πυρκαγια αθήνα

Ένας πυροσβέστης και μία γυναίκα έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά που ξέσπασε χθες βράδυ σε κατάστημα με υδραυλικά είδη στο Παλαιό Φάληρο.
Ειδικότερα η φωτιά ξέσπασε χθες βράδυ λίγο μετά τις εννιά και λόγω των εύφλεκτων υγρών και ποσοτήτων ασετιλίνης εξαπλώθηκε τάχιστα από το ισόγειο του καταστήματος στην οδό Ιπποκράτους 4 στο πατάρι. Πυκνοί καπνοί κάλυψαν όλη την πολυκατοικία και την γύρω περιοχή. Οι περισσότεροι ένοικοι κατάφεραν να βγουν έγκαιρα από το κτίριο, αλλά μια γυναίκα εγκλωβίστηκε στον πρώτο όροφο. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Π.Υ. Ένας πυροσβέστης που έσπευσε να ερευνήσει τους από πάνω ορόφους προκειμένου να εντοπίσει τυχόν εγκλωβισμένους, φαίνεται πως παγιδεύτηκε από τις φλόγες και τον πυκνό καπνό και εντοπίστηκε από συναδέλφους του λίγο αργότερα σε λιπόθυμη κατάσταση Μεταφέρθηκε άμεσα στο 251 Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον επαναφέρουν αλλά δυστυχώς ο 33χρονος πυροσβέστης κατέληξε.
Ο νεαρός πυροσβέστης που με αυτοθυσία χύμηξε στις φλόγες για να εντοπίσει εγκλωβισμένους, λίγο πριν πέσει αναίσθητος, είχε εντοπίσει μία γυναίκα εγκλωβισμένη. Οι συνάδελφοί του έτρεξαν να απεγκλωβίσουν τη γυναίκα, η οποία όμως δεν είχε τις αισθήσεις της. Η γυναίκα σύμφωνα με τη Πυροσβεστική μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το