Τοπικά

Δυναμική χρονιά για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Λαρισαίων Αγροτών

unnamed (1)

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Λαρισαίων Αγροτών είχε μια δυναμική χρονιά στην συγκομιδή και παράδοση βιομηχανικής τομάτας.
Δια μέσω του Συνεταιρισμού παραδόθηκαν περί των 40,000 τόνων βιομηχανικής τομάτας από 60 και πλέον παραγωγούς , ποσότητα η οποία ξεπερνά κατά πολύ τους στόχους της ομάδας για πρώτη χρονιά μιας και στην περιοχή δραστηριοποιείται ήδη παρόμοια ομάδα.
Συμπερασματικά παρατηρήθηκε από τους υπευθύνους και τους γεωπόνους της ομάδας μια μικρή μείωση της παραγωγής αλλά παράλληλα μια αύξηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών του προϊόντος γεγονός που άφησε θετικές εντυπώσεις στις βιομηχανίες.
Παρά τις δυσκολίες κατά την έναρξη η ομάδα παρείχε στον υψηλότερο δυνατό βαθμό τις υπηρεσίες της προς τους παραγωγούς και τους ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς τους υπευθύνους της ομάδας καθώς και τους υπαλλήλους του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λαρισαίων Αγροτών που απέδωσαν τα μέγιστα.
Επί δοθείσας της ευκαιρίας καλεί όλους τους μεμονωμένους και μη παραγωγούς να ενταχθούν στο δυναμικό της ομάδας με σκοπό την ενδυνάμωση του στόχου και του οράματος μας.
Η καλλιέργεια της βιομηχανικής τομάτας αποτελεί μια ξεχωριστή αγροτική δραστηριότητα η οποία θεωρούμε ότι είναι ίσως το πιο αποδοτικό είδος καλλιέργειας και ένα προϊόν που πιθανόν να μονοπωλήσει τον θεσσαλικό κάμπο στα χρόνια που έρχονται.
Τέλος, εύχεται σε όλους τους καλλιεργητές τομάτας καλή ξεκούραση και η επόμενη χρονιά να είναι παραγωγικότερη και ποιοτικότερη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το