Τοπικά

Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου με υβρεολόγιο Μπέου κατά των αντιπολιτεύσεων

Με ύβρεις του Αχ. Μπέου κατά των αντιπολιτεύσεων άρχισε σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου και ο ίδιος παρέπεμψε τους συμβούλους να ψηφίζουν λευκό σε όλα τα θέματα, ώστε να μην υπάρχει καθυστέρηση στις διαδικασίες ολοκλήρωσης των συνεδριάσεων.
Η «ενημέρωση» του Συμβουλίου επικεντρώθηκε σε υβρεολόγιο εναντίον των αντιπολιτεύσεων, με αφορμή την καύση απορριμμάτων από την ΑΓΕΤ, με τον Α. Μπέο να λέει πως η Κυβέρνηση δίνει τις άδειες και δεν περνάνε στη δημοτική αρχή «φωνές και υποκρισίες από τραγικές φιγούρες».
«Είστε άνθρωποι χωρίς ουσία, είστε αμελητέα ποσότητα» είπε στους συμβούλους και διαφήμισε την εκδήλωση στις 20 του μήνα όπου η εταιρεία στην οποία ανατέθηκε από τον Δήμο η μελέτη για την κατασκευή του εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων, θα κάνει παρουσίαση.

Ο Μ. Μιτζικός τόνισε πως είναι αδιανόητο να υβρίζονται οι σύμβουλοι που αντιπροσωπεύουν πολίτες και ο Γ. Μουλάς δικαιολόγησε απόλυτα τον Α. Μπέο ενώ ειρωνευόταν τις αντιπολιτεύσεις.
Στον Α. Μπέο επιτέθηκε ο Α. Νάνος λέγοντας ότι κάνει το άσπρο μαύρο, αλλά η παράταξή του πάντα θα τον ξεσκεπάζει για όσα κάνει εις βάρος των δημοτών.
«Δεν θα σας αφήσουμε σε χλωρό κλαρί και θα σας ξεσκεπάζουμε συνέχεια. Εσείς μόνοι σας αποφασίσατε το Νοέμβριο να κάνε εργοστάσιο και να παράγετε SRF. Έφτασες σε σημείο να πεις να χρηματοδοτήσει ο δήμος την ΑΓΕΤ για να παράγει φυσικό αέριο» είπε ο κ. Νάνος.
-Μπέος: Εγώ θα μιλάω τελευταίος και ό,τι λέτε θα σας σκεπάζω
-Νάνος: Ενοχλούν αυτά που λέμε και οι ανακοινώσεις μας
-Μπέος: Στο 4,5% θα μείνετε και ελάτε να αναμετρηθούμε παλληκαρίσια
-Νάνος: Το τι παλληκάρια είστε, το βλέπουμε. Η παλληκαριά είναι στις θέσεις, δεν είναι στα χέρια
-Μπέος: Αντε ρε γιαλατζί …
Ο Μουλάς επιτέθηκε στον Α. Νάνο λέγοντας πως είναι «ουρά» του ΣΥΡΙΖΑ και του φώναζε πως είναι ντροπή του όσα κάνει, ενώ είπε στον Κ. Γαργάλα πως τον ψάχνει ο αδελφός του Γαλάτη για να τον πάρει στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.
Αντιπαράθεση υπήρξε και μεταξύ Μπέου – Καλυβιώτη, με τον δεύτερο να λέει ότι διαφωνεί κάθετα με τις απ΄ευθείας αναθέσεις και τον πρώτο να υποστηρίζει πως έγινε ανεξάρτητος γιατί δεν τον έκανε ο ίδιος αντιδήμαρχο.
«Ήμουν, είμαι και θα είμαι δήμαρχος της πόλης , είτε σας αρέσει είτε όχι αριστεροί, δημοκράτες προοδευτικοί του κ…υ» αναφώνησε ο Α. Μπέος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το