Ελλάδα

Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνα: Ζητούν παραίτηση Ψινάκη

Επεισοδιακή αναμένεται η σημερινή συνεδρίαση στις 18:00 του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα, καθώς 23 από τους 30 δημοτικούς συμβούλους ζητούν την παραίτηση του -άφαντου στις φονικές πυρκαγιές- δημάρχου Ηλία Ψινάκη.
Στόχος είναι να εκδοθεί ψήφισμα για την παραίτησή του, καθώς το κλίμα εναντίον του είναι ιδιαίτερα αρνητικό, τόσο εντός Μαραθώνα όσο και σε επίπεδο κοινής γνώμης.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ηλίας Ψινάκης, εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές κάμερες μετά την φονική πυρκαγιά και δήλωσε …αγανακτισμένος, καθώς και το δικό του σπίτι κάηκε.

Όμως, οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στη συνέχεια από την πολυτελή οικία του στο Νέο Βουτζά, έδειχναν ακριβώς το αντίθετο. Υπήρχαν μικρές ζημιές, κυρίως στον περιβάλλοντα χώρο, ενώ κανείς δεν γνωρίζει τι έχει γίνει στο εσωτερικό του σπιτιού.
Στη συνέχεια ο κ. Ψινάκης ο οποίος εμφανίζεται να μην έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει συμβεί αναρτά στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες καλεί τον κόσμο του Μαραθώνα να κάνει τα αποκαϊδια …παράδεισο!
Τελευταίο ατόπημα του δημάρχου Μαραθώνα το οποίο εξόργισε ακόμη περισσότερο ήταν η πρωτοφανής απόφαση του να απαγορεύσει την παράσταση της «Αντιγόνης» του Σοφοκλή η οποία θα δινόταν το βράδυ της Πέμπτης στη Νέα Μάκρη.

Πηγή: The TOC

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το