Τοπικά

Δημοτική σύμβουλος Βόλου η Παρισένια Παξινού υποστηρίζει ο συνήγορός της

Εκπλήξεις ίσως επιφυλάσσει η ολοκλήρωση της επανακαταμέτρησης των ψηφοδελτίων της δημοτικής παράταξης «Νέα εποχή-Νέα δυναμική» του επανεκλεγέντα δημάρχου Βόλου Αχ. Μπέου, που έγινε από το Πρωτοδικείο Βόλου. Κι αυτό διότι σύμφωνα με πληροφορίες της «Θ», η δημοτική παράταξη ίσως εκλέγει 16 δημοτικούς συμβούλους στη Δημοτική Ενότητα Βόλου και όχι 15, όπως υπολογίζεται μέχρι σήμερα, πρέπει δηλαδή να εκλέγεται και η κ. Παρισένια Παξινού.
Αυτό ανέφερε χθες, μιλώντας στη «Θ» ο συνήγορος της κ. Παξινού, δικηγόρος Βόλου κ. Ι. Καραγκιόζος, που είχε την επίβλεψη της καταμέτρησης για λογαριασμό της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου.

Όπως δήλωσε ο κ. Καραγκιόζος μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης στο Πρωτοδικείο Βόλου, «μετά τον ενδελεχή έλεγχο των ψηφοδελτίων της παράταξης «Νέα εποχή-Νέα δυναμική» του επανεκλεγέντα δημάρχου Αχ. Μπέου και συγκεκριμένα των 37.457 έγκυρων ψηφοδελτίων και των 3.448 άκυρων και λευκών της παράταξης το νομικό συμπέρασμα είναι πως ο συνδυασμός του κ. Μπέου εκλέγει 16 δημοτικούς συμβούλους στη Δημοτική Ενότητα Βόλου. Θεωρώ δηλαδή ότι η ύπαρξη πολλών άκυρων ψηφοδελτίων της παράταξης, με τις τυπικές παραλείψεις των δικαστικών αντιπροσώπων και εφόσον όλα αυτά τα ευρήματα ληφθούν υπ’ όψη από το Πρωτοδικείο, ότι η κ. Παξινού θα είναι δημοτική σύμβουλος στο νέο δημοτικό συμβούλιο Βόλου. Είτε δηλαδή με απόφαση του Δικαστηρίου, είτε αν χρειαστεί, να υποβληθεί ένσταση, η κ Παξινού θα είναι δημοτική σύμβουλος».
Η ανακήρυξη των εκλεγέντων αναμένεται τέλη του τρέχοντα μήνα, οπότε και ίσως υποβληθούν ενστάσεις.
Σημειώνεται ότι ολοκληρώθηκε και η επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων για τον Δήμο Ν. Πηλίου, ενώ χθες το βράδυ αναμενόταν να ολοκληρωθεί η επανακαταμέτρηση και για τον Δήμο ζαγοράς-Μουρεσίου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το