Τοπικά

Δημοτική αρχή Βόλου εναντίον Μάκη Μπαλλή: Έχει ξεπουλήσει τα πάντα για μια βουλευτική αποζημίωση

Σφοδρή επίθεση στον βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλλή εξαπέλυσε η δημοτική αρχή Βόλου με αφορμή την τοποθέτησή του στο θέμα απομάκρυνσης του στρατοπέδου Γεωργούλα από τη Νέα Ιωνία.

Απαντώντας στον Μάκη Μπαλλή, που υπενθύμισε ότι ο Δήμος Βόλου έχει λάβει αποφάσεις οριστικές από το 2015 για την δημιουργία μητροπολιτικού πάρκου στη θέση του Στρατοπέδου, ψηφίζοντας την αναθεώρηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου, η δημοτική αρχή Βόλου τον κατηγόρησε ότι έχει ξεπουλήσει τα πάντα για μια βουλευτική αποζημίωση και ότι η παρουσία και ο ρόλος του στη Βουλή ίσως κάποτε αποτελέσουν αντικείμενο έρευνας.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση του Δήμου Βόλου ο κ. Μπαλλής αναφέρεται ως κάτοχος βουλευτικής έδρας – τζόκερ.

Όπως, ειδικότερα, επισημαίνεται στην ανακοίνωση:

Ασφαλώς το τελευταίο που θα περίμενε ο πολίτης της Μαγνησίας να ακούσει από τον κάτοχο βουλευτικής έδρας – τζόκερ, Μάκη Μπαλλή είναι μια αληθινή και σοβαρή κουβέντα. Το τελευταίο. Κάτι που «κατέκτησε» με τη γενικότερη παρουσία του στα κοινά και του το αναγνωρίζουν όλοι!

Πως να του εξηγήσουμε τώρα και να καταλάβει, όταν έχει ξεπουλήσει τα πάντα (ακόμη και το ταμείο απ’ όπου μέχρι πρότινος συνταξιοδοτούνταν, ψηφίζοντας το μνημόνιο, που και αυτός θα ξέσκιζε) για μια βουλευτική αποζημίωση ότι ο δήμος ψηφίζοντας το Γενικό Πολεοδομικό δεν ζήτησε να φύγει το στρατόπεδο, αλλά έδωσε μια προοπτική στην περίπτωση που θα βρίσκονταν μια κυβέρνηση, σαν τη δική του, να το μεταφέρει;

Και για να του φρεσκάρουμε την ταλαιπωρημένη του μνήμη του θυμίζουμε ότι ακόμη και ο Στέφανος Φούσκης, την Δημοτική Αρχή του οποίου με φριχτά αποτελέσματα υπηρέτησε, ζητούσε μεν τη μεταφορά του στρατοπέδου (για τη δημιουργία χώρου πρασίνου) αλλά σε τοποθεσία εντός της Μαγνησίας.

Τώρα αν ο Μάκης Μπαλλής η παρουσία και ο ρόλος του οποίου στη Βουλή ίσως κάποτε αποτελέσουν αντικείμενο έρευνας (για να εξηγηθεί η χρησιμότητα ύπαρξή τους) αρνείται ότι υπάρχει θέμα για να δικαιολογήσει στους άτυχους ψηφοφόρους του ότι συνελήφθη κοιμώμενος για τα σχέδια του υπουργείου αν και ο ίδιος είναι μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Αμυνας της Βουλής, ας βρει άλλο τρόπο να το κάνει. Εμείς δεν προσφερόμαστε για παιχνίδια με το συμπαθή, κατά τα άλλα, Μάκη, ιδιαίτερα μάλιστα σε τέτοια κρίσιμα ζητήματα για την τοπική μας κοινωνία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το