Τοπικά

Δήμος Ζαγοράς-Μουρεσίου: Ψήφισμα για παράταση δυο μηνών στις ενστάσεις για το Κτηματολόγιο

Ψήφισμα για χορήγηση παράτασης δύο μηνών στην προθεσμία υποβολής ενστάσεων στο Κτηματολόγιο κατά την ανάρτηση, ώστε να είναι εμπρόθεσμοι όσοι επιθυμούν να υποβάλλουν ενστάσεις, αποφάσισε να εκδώσει το Δημοτικό Συμβούλιο Ζαγοράς- Μουρεσίου.
Ο δήμαρχος κ. Π. Κουτσάφτης ενημέρωσε το Σώμα ότι όπως έχει ενημερωθεί έχει δοθεί άτυπη παράταση, κι ως εκ τούτου οι πολίτες μπορούν να καταθέτουν τις ενστάσεις τους εμπροθέσμως.
Από την πλευρά του ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας κ. Αρ. Καλαφάτης Αριστείδης, ανέφερε ότι «θεωρεί πως δεν μπορεί να δοθεί άλλη παράταση μέχρι την προθεσμία που αφορά στους κατοίκους του εξωτερικού. Ο Δήμος έχει ελέγξει τους αναρτημένους χάρτες εντός οικισμού να δει αν έχουν αποτυπωθεί τα μονοπάτια και οι δημοτικοί δρόμοι;» προσέθεσε ο ίδιος.
Απαντώντας ο κ. Κουτσάφτης τόνισε ότι «ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου διαθέτει ειδική συνεργάτη τοπογράφο που ασχολείται με το θέμα. Χρειάζεται πολύ προσοχή στη διαχείριση των δρόμων» συμπλήρωσε.
Τελικά, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να εκδώσει ψήφισμα για τη χορήγηση παράτασης δύο μηνών της προθεσμίας υποβολής ενστάσεων στο Κτηματολόγιο κατά την ανάρτηση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το