Τοπικά

Δήμος Βόλου: Θράσος του εκπρόσωπου των εξωτερικών φρουρών στις φυλακές Βόλου να ζητεί rapid test

Με επίθεση στον συνδικαλιστικό εκπρόσωπο του Σωματείου Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Βόλου, Κώστα Παλιοκαρύτη, απαντά η δημοτική αρχή Βόλου στο αίτημα για διενέργεια repid test. Όπως αναφέρει:

Ξεπέρασε το όριο της γελοιότητας στην προσπάθειά του να εκτελέσει το έργο που προφανώς κάποιοι του ανέθεσαν ο συνδικαλιστικός εκπρόσωπος του Σωματείου Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Βόλου, Κώστας Παλιοκαρύτης, επιτιθέμενος στο Δήμο Βόλου γιατί – κατά την παντελώς αστήρικτη, παράλογη και εν τέλει φαιδρή λογική του – ο Δήμος αρνήθηκε το αίτημά του να διενεργήσει τεστ κορωνοϊού στα μέλη του σωματείου του!

Αν η ανακοίνωση του συγκεκριμένου κυρίου δεν εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας ακύρωσης της από όλες τις πλευρές αναγνωρισμένης ως απόλυτα θετικής πρωτοβουλίας της Δημοτικής Αρχής για την δωρεάν διενέργεια τεστ σε όσους πολίτες ενδιαφέρθηκαν, τότε ασφαλώς πρόκειται για την περίπτωση ενός υπαλλήλου με χτυπητές αδυναμίες αντίληψης της πραγματικότητας, που θα πρέπει να εξετάσουν οι έχοντες τη σχετική αρμοδιότητα.

Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Ολοι μα όλοι ανεξαιρέτως οι πολίτες είχαν τη δυνατότητα να προσέλθουν και να υποβληθούν, χωρίς κανένα κόστος, στα τεστ αυτά. Το ίδιο ασφαλώς θα μπορούσαν να κάνουν και τα μέλη του συγκεκριμένου σωματείου.

Στον Βόλο λειτουργούν δεκάδες ή και εκατοντάδες σύλλογοι, σωματεία κλπ τα μέλη των οποίων έχουν την ίδια ή και μεγαλύτερη συνεισφορά στην κοινωνία, αλλά ουδείς είχε το θράσος να θέσει τέτοιο αίτημα.

Εν τέλει αν ο Παλιοκαρύτης και όσοι ενδεχομένως κρύβονται από πίσω του θέλουν να κάνουν αντιπολίτευση στη Δημοτική Αρχή, ας βρουν κάτι τουλάχιστον έξυπνο. Γιατί αναφερόμενοι στη γειτονική Λάρισα επειδή εκεί έκανε τεστ ο… ΕΟΔΥ(!) θέλοντας να κάνουν δήθεν σύγκριση με τον Βόλο και το Δήμο είναι ακριβώς αυτό που λένε οι πιτσιρικάδες «μπέρδεψε τη βούρτσα…»

Ας απευθυνθούν λοιπόν στον ΕΟΔΥ, στο υπ. Δικαιοσύνης ή όπου θεσμικά ανήκουν και ας ζητήσουν τεστ και ό,τι άλλο θέλουν. Ο Δήμος Βόλου απευθύνεται και προσφέρει ισότιμα, χωρίς προνόμια και εξαιρέσεις, σε όλους τους πολίτες.

ΥΓ. Προς τα μέλη του Σωματείου: Αν ο Παλιοκαρύτης σας εκπροσωπεί με τον ίδιο τρόπο και στα πραγματικά προβλήματα του κλάδου σας, να το ξανακοιτάξετε το θέμα…

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το