ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έχουν ξεφύγει στη ΔΕΥΑΜΒ

Παραπολιτικά

«Κλάδεψαν» … ΣΥΡΙΖΑ τον Σταυριδόπουλο

Παραπολιτικά

Δεν πρέπει να μείνουν στις ανακοινώσεις

Παραπολιτικά

Ούτε συγγνώμη από τη ΔΕΥΑΜΒ

Παραπολιτικά

Παιχνίδι με τις κορδέλες

Οι εικόνες της ημέρας

Κινέζοι τουρίστες «προσγειώθηκαν» στον Όλυμπο

Τοπικά

Σε έξι σχολεία του Βόλου τα εκατό προσφυγόπουλα

Τοπικά

Διαρρήκτης ετών 12 – Τον συνέλαβαν στο Ηράκλειο

Ελλάδα

Σκιάθος: Αθωώθηκε για παράνομη εκχέρσωση

Τοπικά

Λαμπαδηδρομία εθελοντικής αιμοδοσίας στον Βόλο

Τοπικά

13χρονος συνελήφθη για κατοχή χασίς στον Βόλο

Τοπικά

Τοπικά

Δήμος Βόλου: Προχωρούν οι διαδικασίες του διαγωνισμού για την προμήθεια υγρών καυσίμων

Δυο εταιρείες συνεχίζουν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού του Δήμου Βόλου για την προμήθεια υγρών καυσίμων κίνησης και λιπαντικών, όπως αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή κατά τη σημερινή της συνεδρίαση. Στο μεταξύ, άγονος κρίθηκε ο διαγωνισμός για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης .
Η προμήθεια καυσίμων αφορά τις ανάγκες του Δήμου Βόλου, της ΔΕΥΑΜΒ, του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ και των Σχολικών Επιτροπών Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης.
Ο ενδεικτικός συνολικός προϋπολογισμός για την προμήθεια των υγρών καυσίμων ανέρχεται σε 2.553.840 ευρώ και η διάρκεια της σύμβασης με τους προμηθευτές θα έχει διάρκεια δύο έτη από την υπογραφή της.

Επίσης, στη σημερινή συνεδρίαση αναδείχθηκε προσωρινός ανάδοχος για την προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού. Μετά την έκπτωση 55% που πρόσφερε ο ανάδοχος, η δαπάνη διαμορφώνεται σε 186.265,61 ευρώ.
Αναδείχθηκε ακόμη προσωρινός ανάδοχος για τη μίσθωση χημικών τουαλετών χωρίς αποχέτευση, συμβατικής δαπάνης 42.026,08 ευρώ, για τις ανάγκες των λαϊκών αγορών, όπως επίσης  αναδείχθηκε η εταιρεία που θα αναλάβει την αντικεραυνική προστασία στα σχολικά κτίρια του Δήμου Βόλου. Ο διαγωνισμός διεξήχθη στις 28 Μαρτίου και μετά την έκπτωση 32% που πρόσφερε ο ανάδοχος, η δαπάνη ανέρχεται σε 20.400 ευρώ.

Τέλος, εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή η μελέτη για την προμήθεια καθισμάτων (παγκάκια) που θα τοποθετηθούν σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Βόλου. Ο προϋπολογισμός της ανάθεσης ανέρχεται σε 22.320 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το