Τοπικά

Δήμος Βόλου: «Ο Π.Σκουρλέτης ήρθε για να μας ¨πασάρει¨ την πραμάτεια του ΣΥΡΙΖΑ»

Την ενόχληση της δημοτικής αρχής προκάλεσαν οι χθεσινές δηλώσεις του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη, εν ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει να ηττηθεί το μοντέλο δημάρχου του Δήμου Βόλου γιατί δεν τιμά την αυτοδιοίκηση.  Με σημερινή ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή επιτίθεται στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική της και υποστηρίζει ότι η επίσκεψη Σκουλέτη στον Βόλο είχε σκοπό να πασάρει την πραμάτεια του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή την υποψηφιότητα του Ιάσονα Αποστολάκη για τον Δήμο Βόλου.

Η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής:

“Συνεχίζοντας την παραδοσιακή πρακτική των διάφορων κομματικών ντήλερ, είχαμε χθες την επίσκεψη Σκουρλέτη για να μας «πασάρει» την πραμάτεια του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή την υποψηφιότητα Αποστολάκη, για τον Δήμο Βόλου.
Η σημερινή Δημοτική Αρχή φαίνεται (και ευτυχώς δηλαδή) δεν είναι της προτίμησης του Σκουρλέτη γι’ αυτό και με περίσσιο… τακτ συνέστησε στους Βολιώτες να την αλλάξουν με την δική του πρόταση. «Διότι δεν τιμά την αυτοδιοίκηση» δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος που με τη διακυβέρνησή του φτωχοποίησε, εξαθλίωσε και κατέστρεψε ευρύτατα κοινωνικά και επαγγελματικά στρώματα και τώρα ξεπουλάει χωρίς την παραμικρή ευαισθησία τα εθνικά μας δίκαια, για να κρατήσει τις καρέκλες του.

απάντηση βεβαίως θα την πάρει στις εκλογές του Μαΐου και είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο ότι και αυτή δεν θα είναι της αρεσκείας του. Θα έπρεπε να έχει καταλάβει ότι ο λαός του Βόλου από καιρό έχει πάψει να δέχεται εντολές και υποδείξεις και σίγουρα δεν θα δεχτεί αυτές του κ. Γενικού του ΣΥΡΙΖΑ. Αν πάλι η επιθυμία του να «καμαρώσει» τον κ. Αποστολάκη, Δήμαρχο είναι τόσο έντονη μια λύση του μένει: Να βγάλουν τα τανκς στην Δημητριάδος και την Ιάσονος και να μας διορίσουν τον δήμαρχό τους. Μόνο έτσι…

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το