Τοπικά

Δήμος Βόλου: Να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν οι “γνωστοί – άγνωστοι” που έκαψαν τη φάτνη στον Άγ. Νικόλαο

Σε “γνωστούς-αγνώστους που έχουν την κάλυψη κομματικών σχηματισμών συγκεκριμένου πολιτικού χώρου” αποδίδει η δημοτική αρχή Βόλου την ευθύνη για την καταστροφή της φάτνης στην πλατεία Αγίου Νικολάου. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, η φάτνη θα κατασκευαστεί εκ νέου σε σύντομο χρόνο, ωστόσο οι υπαίτιοι θα πρέπει να εντοπιστούν από τις αρμόδιες Αρχές και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Σε μια εξόχως προκλητική και αντικοινωνική εκδήλωση βίας οι γνωστοί – άγνωστοι που χρόνια τώρα ταλανίζουν την κοινωνία μας βανδαλίζοντας και καταστρέφοντας την περιουσία των Δήμου και των πολιτών και προσβάλλοντας βάναυσα σύμβολα και αξίες δείχνοντας το πραγματικά φασιστικό τους πρόσωπο, προχώρησαν σήμερα τα ξημερώματα στο κάψιμο της φάτνης, στον προαύλιο χώρο του Αγ. Νικολάου.

Κρυμμένοι πίσω από δήθεν προοδευτικές απόψεις και έχοντας την κάλυψη κομματικών σχηματισμών συγκεκριμένου πολιτικού χώρου καταργούν στην πράξη κάθε έννοια νομιμότητας και δρουν με κίνητρο το μίσος τους προς την κοινωνία και τους θεσμούς της.

Η φάτνη βεβαίως τάχιστα θα κατασκευαστεί εκ νέου και θα δοθεί για τη χαρά των μικρών συμπολιτών μας, αλλά η βέβηλη και αισχρή πράξη των γνωστών αυτών μπαχαλάκηδων παραμένει και απαιτεί από τις αρμόδιες Αρχές τον εντοπισμό και την παραδειγματική τιμωρία τους, βάζοντας ένα τέλος στο “προοδευτικό’ νταηλίκι, μια απεχθή μορφή φασισμού.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το