Τοπικά

Δήμος Βόλου: “Αποσύρουμε τον όρο για τον τζίρο του εκμισθωτή των καταστημάτων στο πάρκινγκ της Φιλελλήνων”

Aποσύρει τον όρο που αφορά τον τζίρο του εκμισθωτή ο Δήμος Βόλου για τον διαγωνισμό ενοικίασης των τριών καταστημάτων στο πάρκινγκ της Φιλελλήνων και το θέμα θα επανέρθει προς έγκριση στην αυριανή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Βόλου:

Με έκπληξη για την αντοχή των διαφόρων Αποστολάκηδων και λοιπών σπεκουλαδόρων της πολιτικής στο να εκτίθενται ανεπανόρθωτα και να διασύρονται αποδεικνυόμενοι συνεχώς ψεύτες και κοινοί συκοφάντες, απαντάμε στους ισχυρισμούς τους περί κρυφών συμφωνιών και άλλων γελοιοτήτων με πράξεις, όπως πάντα.

Ετσι επειδή τόλμησαν να αμφισβητήσουν την εντιμότητα και την ακεραιότητα της Δημοτικής Αρχής, προφανώς κρίνοντας με βάση τις εμπειρίες από το πολιτικό περιβάλλον όπου έζησαν και διαμορφώθηκαν, αποσύρουμε τον όρο για την ενοικίαση των καταστημάτων στο κτήριο – πάρκινγκ της Φιλελλήνων που προβλέπει για τον ενδιαφερόμενο εκμισθωτή να έχει τζίρο 5εκ. ευρώ, όρος που τέθηκε για να διασφαλιστεί ότι οι συμμετοχές θα είναι ισχυρές, θα διασφαλίσουν πιο δυνατό ανταγωνισμό και δεν θα υπάρξουν περιπέτειες στη διαδικασία, και ο διαγωνισμός επανεισάγεται αύριο στην Οικονομική Επιτροπή, με απόφαση του Δημάρχου. Συνεπώς ο Ιάσονας με τον Αρχιμήδη μπορούν, αν θέλουν οι ίδιοι, ή κάποιοι φίλοι τους ενδεχομένως, να μετάσχουν στο διαγωνισμό για την εκμίσθωση των καταστημάτων. Μπορούν να πουλάνε και φύκια για μεταξωτές κορδέλες όπως χρόνια κάνουν νομίζοντας ότι κοροϊδεύουν τον κόσμο, που τους έχει θέσει στο περιθώριο οριστικά και αμετάκλητα”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το