ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φυσικοθεραπεία στις δομές ΚΗΦΗ του Δήμου Βόλου

Τοπικά

Επεσε το πρώτο χιόνι στον Ολυμπο

Ελλάδα

Επιστροφές φόρων 1,8 δισεκ. οφείλει το Δημόσιο

Οικονομία

Έφυγε από τη ζωή 58χρονη στη Νέα Ιωνία 

Τοπικά

Ο καιρός

Τοπικά

Συνάντηση των «Ρομαλέων» στην Ανακασιά

Τοπικά

Πoινή φυλάκισης 3 έως 10 έτη για τον Μπιλ Κόσμπι

Κόσμος

Βόλος: Σύλληψη 37χρονου για διακίνηση ναρκωτικών

Τοπικά

Μέγιστες ριπές ανέμου σε Σκιάθο και Πορταριά

Τοπικά

Τοπικά

Δήμος Βόλου: Πυρά της αντιπολίτευσης για τις δαπάνες των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

Τα πυρά της αντιπολίτευσης για αλόγιστες δαπάνες δέχθηκε η δημοτική αρχή Βόλου κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με αφορμή την έγκριση δαπανών για την υλοποίηση διαφόρων εκδηλώσεων του Δήμου.

«Είμαστε κάθετα αντίθετοι στη σπατάλη» τόνισε ο επικεφαλής της «Δύναμης Βόλου Μ. Μιτζικός αναφερόμενος ειδικότερα στις δαπάνες για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Ο ίδιος επέκρινε τη δημοτική αρχή για το γεγονός ότι ρίχνει όλο το βάρος στο κέντρο του Βόλου και αδιαφορεί για την περιφέρεια του Δήμου. «Τα πρώτα δύο χρόνια ψηφίζαμε και τον στολισμό. Όλα όμως γίνονται στο κέντρο. Ρωτήστε τους προέδρους στα χωριά τι γίνεται. Και αυτοί πληρώνουν τέλη. Ρωτήστε τους να δείτε τι γνώμη έχουν», προκάλεσε τη δημοτική αρχή ο κ. Μιτζικός.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Μουλάς απάντησε με αποφάσεις του Δήμου Λάρισας που ενέκρινε 391.000 ευρώ μέχρι στιγμής για χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, ενώ ο Δήμος Βόλου, όπως είπε, «δεν έχουμε έχει φτάσει ούτε τις 150.000»…

Ο ίδιος έκανε λόγο για μιζέρια της αντιπολίτευσης και ορισμένων ΜΜΕ στον Βόλο, την ώρα που η Λάρισα έχει δώσει τα διπλάσια χρήματα για τον ίδιο σκοπό…
«Άδικα φωνάζετε και σκανδανολογούν ορισμένοι. Τους αφήνουμε στη μιζέρια τους», είπε.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Γ. Βλιώρας υποστήριξε ότι η διοργάνωση των εκδηλώσεων θα καλυφθεί στο μεγαλύτερο μέρος από χορηγίες.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το