ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΣΡ: Ποια κανάλια θα διαγραφούν

Ελλάδα

Νέα ονόματα στο πλευρό της Νάνσυς Καπούλα

Τοπικά

Σκότωσαν έξι άλογα με καραμπίνα στην Παραμυθιά

Ελλάδα

Τοπικά

Δήμος Βόλου: 24.800 ευρώ σε εμπειρογνώμονα για την μελέτη διαχείρισης στερεών αποβλήτων

Ομόφωνα εγκρίθηκαν στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βόλου οι δαπάνες και η διάθεση πιστώσεων από τον προϋπολογισμό του Δήμου Βόλου για το οικονομικό έτος 2018.
Ο επικεφαλής των «Δρόμων Συνεργασίας» Μαργαρίτης Πατσιαντάς καταψήφισε τη δαπάνη που αφορά τις «υπηρεσίες συμβούλου και εμπειρογνωμοσύνη για συνδρομή στην ομάδα μελέτης σύνταξης νέας περιβαλλοντικής μελέτης διαχείρισης στερεών αποβλήτων». Σημειώνεται ότι το ποσό που θα λάβει ο εμπειρογνώμονας ανέρχεται σε 24.800 ευρώ, ενώ ο κ. Πατσιαντάς δήλωσε προς το σώμα:
«Ψηφίζω αρνητικά γιατί το σύστημα διαχείρισης στερεών αποβλήτων που επιλέγεται να καθιερωθεί στον Δήμο Βόλου είναι αναχρονιστικό για το περιβάλλον. Πιστεύω στο σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων που εφαρμόζουν όλες οι σύγχρονες ευρωπαϊκές πόλεις».

Προσωρινοί ανάδοχοι για την προμήθεια τροφίμων 

Σε 524.717,60 ευρώ ανέρχεται ο ενδεικτικός προϋπολογισμός του διαγωνισμού με αντικείμενο την προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Υπηρεσίας ΚΑΠΗ και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Βόλου (Ξενώνας Κακοποιημένων Γυναικών και Κοινωνικό Παντοπωλείο), τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και την ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ. Στο συγκεκριμένο ποσό περιλαμβάνεται επίσης η προμήθεια φρέσκου γάλακτος για τους δικαιούχους εργαζόμενους του Δήμου Βόλου, των Σχολικών Επιτροπών Α/βαθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης, του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και της ΔΕΥΑΜΒ. Η προμήθεια των τροφίμων και του γάλακτος αφορά διάστημα ενός έτους.

Στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής εγκρίθηκε το πρακτικό αποσφράγισης και αξιολόγησης των οικονομικών προσφορών. Έτσι, αναδείχθηκαν οι προσωρινοί ανάδοχοι στις κατηγορίες προϊόντων: είδη παντοπωλείου, φυσικοί χυμοί, ελαιόλαδο, οπωρολαχανικά και φρέσκο γάλα. Σημειώνεται πως δεν υπήρξαν προσφορές για τις κατηγορίες νωπά ψάρια, άρτος, αρτοπαρασκευάσματα, γαλακτοκομικά είδη και είδη κρεοπωλείου.

380.000 ευρώ για τον εξωραϊσμό του «Βασδέκειου»

Στη σημερινή συνεδρίαση αποφασίστηκε επίσης η δέσμευση ποσού 380.000 ευρώ (280.822,9 ευρώ για το 2018 και 99.177 ευρώ για το 2019) για την κατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα και τον εξωραϊσμό του αθλητικού κέντρου «Βασδέκειο» στη Νέα Ιωνία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το