Τοπικά

Δήμος Αλμυρού: Πληρώνει «φέσια» από πρώην Καποδιστριακούς

«Φέσια» του 2009 πληρώνει ο Δήμος Αλμυρού, από τους πρώην Καποδιστριακούς Δήμους. Ο π. δήμαρχος Σούρπης είχε προσλάβει με προφορική συμφωνία εταιρεία για να του παρέχει συμβουλές, την οποία και δεν πλήρωσε αλλά δικαίωση υπήρξε από τα δικαστήρια. Ο Δήμος Αλμυρού είναι πλέον υποχρεωμένος να καταβάλλει στην εταιρεία το ποσό των 4.140,00 με τους νόμιμους τόκους από την επόμενη της ημερομηνίας της επίδοσης της αγωγής, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση.

Με αγωγή, η εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο παροχής υπηρεσιών συμβούλου σε θέματα ανάπτυξης, συμφώνησε τον Σεπτέμβριο του 2009 με τον τέως δήμαρχο Σούρπης, την εκπόνηση μίας οικονομοτεχνικής μελέτης, σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου, με την επωνυμία «Αχιλλεύς» με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη του Δήμου σε θέματα πρωτογενούς τομέα και όχι μόνο, αντί του ποσού των 7.140,00 ευρώ πλέον του νόμιμου ΦΠΑ. Στις 05/08/2010 η πρώην Κοινωφελής Επιχείρηση κατέβαλε στην ενάγουσα εταιρεία το ποσό των 3.000 ευρώ και έτσι απέμεινε το υπόλοιπο ποσό των 4.140,00 , το οποίο μέχρι σήμερα παραμένει ανεξόφλητο.

Ανεξόφλητο όμως παραμένει στην ίδια εταιρεία ποσό 3.000 ευρώ από τον πρώην Δήμο Πτελεού. Το χρέος αναλαμβάνει ο Δήμος Αλμυρού καθώς ο ιδιώτης δικαιώθηκε από τη δικαιοσύνη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το