Τοπικά

Δημήτρης Τσιμπανάκος: “Ο Βόλος πρέπει να αλλάξει σελίδα”

Σε θετικό κλίμα παρουσία πολλών φίλων του αλλά και συνυποψηφίων δημοτικών συμβούλων με την παράταξη Βόλος Ανατροπή Δημιουργία ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου Δημήτρης Τσιμπανάκος έκανε την προεκλογική του ομιλία ‘αλλιώς’. Καλεσμένοι ομιλητές ήταν η κ. Τσαλίκη Τζούλια και οι κ.κ. Ζαχαρόπουλος Βαγγέλης, Πολίτης Αντώνης και Λουφόπουλος Δημήτρης.

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου στη Δημοτική ενότητα Ν.Ιωνίας Δημήτρης Τσιμπανάκος μίλησε για το προγραμματικό πλαίσιο της παράταξης Βόλος Ανατροπή Δημιουργία και την ανάγκη αλλαγής σελίδας με μια νέα δημοτική αρχή στην πόλη του Βόλου. “Η εγκατάλειψη της Νέας Ιωνίας και όλων των Δημοτικών ενοτήτων είναι εμφανής και οι πολίτες δε θα δώσουν δεύτερη ευκαιρία σε αυτούς ξέχασαν την ύπαρξη τους εδώ και πέντε χρόνια’ επισήμανε ο κ. Τσιμπανάκος ενώ συνέχισε λέγοντας : “πρέπει την επομένη των εκλογών να δράσουμε άμεσα και με σχέδιο στις γειτονιές του Βόλου και της Ν.Ιωνίας που είναι η ψυχή της πόλης μας’. Στη συνέχεια επισήμανε: ‘Η παράταξη Βόλος Ανατροπή Δημιουργία και ο Απόστολος Παπαδούλης έχουν ένα πλήρες πρόγραμμα που στο επίκεντρο έχει την καταπολέμηση της ανεργίας, την ανάπτυξη και εύρεση νέων θέσεων εργασίας, την μετατροπή του Βόλου σε βιώσιμη πόλη και φυσικά το Πανεπιστήμιο στη πρώτη γραμμή’. Κλέινοντας το λόγο του ο κ. Τσιμπανάκος τόνισε: ’Η αλλαγή στην πόλη και η επαναφορά της πόλης στην κανονικότητα σε ζητήματα ήθους και ύφους πρέπει να έχει τη νέα γενιά στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την αλλαγή’.

Ο Δικηγόρος και πρώην αντινομάρχης Βαγγέλης Ζαχαρόπουλος μίλησε για τον χωροταξικό και πολεοδομικό σχεδιασμό ως εργαλείο για τη βιώσιμη ανάπτυξη. Η περιφερειακή σύμβουλος Τζούλια Τσαλίκη ανέλυσε το θέμα της ανάπτυξης στην αυτοδιοίκηση και ο περιφεριακός σύμβουλος Δημήτρης Λουφόπουλος μίλησε για τους νέους και την ενασχόληση τους με τα κοινά. Από τη μεριά του ο κοινωνικός επιστήμονας οικονομολόγος Αντώνης Πολίτης αναφέρθηκε στις συνέργειες που μπορούν να γίνουν πράξη στο δήμο με κοινωνικό και περιβαλλοντικό πρόσημο . Την εκδήλωση χαιρέτησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Απόστολος Παπαδούλης ενώ υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι έλαβαν το λόγο σε μια διαφορετική προσέγγιση για το ύφος και τη στόχευση ενός προεκλογικού αγώνα.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το