Τοπικά

Δημήτρης Τσιμπανάκος και Βασίλης Χαλαστάρας στο ψηφοδέλτιο του Α. Παπαδούλη

Ο συνδικαλιστής Βασίλης Χαλαστάρας και το μέλος της κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Δ. Τσιμπανάκος συμπεριλήφθηκαν σήμερα στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου δημάρχου κ. Απόστολου Παπαδούλη.

Τι δήλωσε ο κ. Τσιμπανάκος:

“Πήρα την απόφαση να είμαι παρών στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου.

Είμαι αποφασισμένος να συμβάλλω στη συμμετοχική διακυβέρνησης της πόλης μας που θα γίνει πράξη από την επομένη των εκλογών με το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας πρωταγωνιστή στα δρώμενα του Βόλου.

Είμαι αποφασισμένος να παλέψω για να δοθεί η απαραίτητη σημασία στις περιοχές ‘διαμάντια’ όπως η Νέα Ιωνία που ζω από τη γέννηση μου καθώς στις υπόλοιπες περιοχές των δημοτικών ενοτήτων του Δήμου Βόλου.

Είμαι αποφασισμένος να συμβάλλω στην ανάδειξη των γειτονιών του Βόλου. Η ετεροβαρής ανάπτυξη 2 κεντρικών δρόμων της πόλης σε σχέση με τον υπόλοιπό Δήμο δε λειτουργεί στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξης. Η ψυχή της πόλη μας είναι οι γειτονιές της και εκεί πρέπει να δοθεί το βάρος από την επομένη των εκλογών.

Είμαι αποφασισμένος να αναδείξω την οικονομική πλευρά έργων του Δήμου σε σχέση κόστους-οφέλους που θα μας θα επηρεάσουν από ότι φαίνεται για τα πολλά επόμενα χρόνια.

Φίλες και φίλοι Ζητώ τη στήριξή σας

Θα είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό ΒΟΛΟΣ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στο πλευρό του Απόστολου Παπαδούλη του επόμενου Δημάρχου Βόλου και της εξαιρετικής ομάδας που έχει δίπλα του που όσα υπόσχεται μπορεί να τα κάνει πράξη για τον Βόλο μας.

Ο Βόλος έχει ανάγκη να αποκτήσει επιτέλους Δήμαρχο”, τονίζει ο κ. Τσιμπανάκος.

Ο Βασίλης Χαλαστάρας ανέφερε: 

Διεκδικώντας τον ρόλο αυτών που ενώνουν και όχι αυτών που χωρίζουν, αποφάσισα να συστρατευτώ και να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΒΟΛΟΣ- ΑΝΑΤΡΟΠΗ- ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, θέλοντας να προσφέρω στην πόλη που ζω, εργάζομαι και μεγαλώνουν τα παιδιά μου. Αποφάσισα να συμμετάσχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές διότι αγαπώ τον τόπο που μεγάλωσα και δραστηροποιούμαι.
Είμαι ενεργός άνθρωπος, με καθαρό λόγο, θέσεις και απόψεις.
Πήρα την απόφαση να θέσω υποψηφιότητα διότι πιστεύω ότι μπορώ να αντιμετωπίσω τις προκλήσεις της νέας εποχής προς όφελος του τόπου μου και των κατοίκων του με επιτυχή και δημιουργικό τρόπο.
Το στοίχημα της παράταξής μας είναι η επόμενη μέρα των εκλογών και όχι η νίκη αυτή καθ’ αυτή. Αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα του τόπου..! Επειδή πιστεύω πως η δική μας παράταξη ΒΟΛΟΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ με υποψήφιο δήμαρχο τον ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΠΑΔΟΥΛΗ διαθέτει τα εχέγγυα, το ανθρώπινο δυναμικό, το πρόγραμμα, τη δυνατότητα, τη διάθεση και τη γνώση , σας καλώ να συμπαραταχθείτε μαζί μας.

Με συνέπεια και αποφασιστικότητα την επόμενη μέρα ΕΝΩΜΕΝΟΙ, όπως ταιριάζει στον καιρό της κρίσης, δημοτική αρχή και πολίτες, θα αναδείξουμε την ενιαία πια ταυτότητα του Δήμου και σύμφωνα με ότι έχουμε δρομολογήσει μπορούμε να εγγυηθούμε ένα ολοκληρωμένο έργο αντάξιο της εμπιστοσύνης των πολιτών.

 — μαζί με Apostolos Papadoulis

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το