Ελλάδα

Δημήτρης Κουφοντίνας: Παρέμβαση από αλληλέγγυους στο υπουργείο Υγείας

Στο υπουργείο Υγείας βρέθηκαν αιφνιδιαστικά 60-70 άτομα, αλληλέγγυοι του Δημήτρη Κουφοντίνα, άπλωσαν πανό, φώναξαν συνθήματα κι αυτή την ώρα παραμένουν μέσα. Επί τόπου έσπευσε Αστυνομία και ισχυρή δύναμη των ΜΑΤ, ενώ όλοι τους θα προσαχθούν στη ΓΑΔΑ με κλούβα. Οπως είπε η Μίνα Καραμήτρου στο Open TV, οι αλληλέγγυοι του καταδικασθέντα τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη αιφνιδίασαν τις Αρχές, καθώς στο σημείο υπήρχε μόνο ένας φύλακας που είχε βάρδια στο υπουργείο και κάλεσε άμεσα την Αστυνομία.
Οι αλληλέγγυοι του απεργού πείνας τρομοκράτη της 17Ν βρίσκονται ακόμα εντός του κτιρίου κι απ’ έξω υπάρχουν δυνάμεις των ΜΑΤ που περιμένουν τις εντολές από τη ΓΑΔΑ για να προσαγάγουν τους εισβολείς στο κτίριο του υπουργείου Υγείας.

Οι αλληλέγγυοι φωνάζουν συνθήματα για τον Δημήτρη Κουφοντίνα και για την διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού από την κυβέρνηση.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV, τη νύχτα, άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στου Ζωγράφου, σε ATM τράπεζας, και προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές στο μηχάνημα και σε δύο μηχανές που ήταν σταθμευμένες στο δρόμο.

Πηγή: Έθνος

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το