Τοπικά

Δημιουργία «πράσινου διαβατηρίου» προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος Σκιάθου

Mε επιστολή προς τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας του Πολίτης Νίκο Χαρδαλιά ο Εμπορικός & Επαγγελματικός Σύλλογος Σκιάθου προτείνει την δημιουργία ενός «πράσινου διαβατηρίου» Green.Pass Skiathos για όλους τους κλάδους των επιχειρήσεων μέσα από την διαδικασία πιστοποίησης που θα περιλαμβάνει τα στάδια του εμβολιασμού για τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό τους καθώς και την τακτική απολύμανσης και την αυστηρή τήρηση των μέτρων.

Μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε πρόσφατα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου τέθηκε ο προβληματισμός των περισσοτέρων για τη νέα σεζόν και κατά ποσό θετική θα μπορούσε να ήταν μια τέτοια εξέλιξη. Δηλαδή την πιστοποίηση “GREEN PASS SKIATHOS” των επιχειρήσεων και του ανθρωπίνου δυναμικού για όλους όσους το επιθυμούν.

Μία τέτοια πρόταση θεωρεί ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημητριάδης, θα έφερνε θετικά αποτελέσματα αφού αρκετοί επισκέπτες του εξωτερικού, επιθυμούν την μετάβασή τους σε ασφαλείς ελληνικούς προορισμούς που θα πληρούν τις προϋποθέσεις για διακοπές με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κυρίως στις εμπορικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να πραγματοποιούν τις καθημερινές αγορές τους.

Στον Εμπορικό Σύλλογο Σκιάθου θεωρούν πως ένας συνδυασμός διαφημιστικής καμπάνιας στο εξωτερικό και το εσωτερικό της χώρας μέσα από τα social media που έχουν μεγαλύτερη αμεσότητα στο κοινό και σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μαγνησίας θα φέρει μεγαλύτερη επιθυμία επισκεπτών για το νησί της Σκιάθου κάτι που θα είναι και πρωτοποριακό για τα Ελληνικά δεδομένα εν μέσω πανδημίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το