Τοπικά

ΔΗΜ.ΤΟ.: Έχουν τρομοκρατηθεί τα σκουπίδια που κρύβονται πίσω από τα πληκτρολόγια για την διαφαινόμενη ήττα Μπέου

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Βόλου της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση εναντίον συνεργατών του Αχ. Μπέου που παρουσίασαν ως «πολιτικό μνημόσυνο για την υποψηφιότητα της Νάνσυς Καπούλα» την χθεσινή διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟ.ΔΕ. Μαγνησίας. Τα στελέχη της ΔΗΜ.ΤΟ αποδίδουν τέτοιου είδους ρεπορτάζ σε πανικό και τρόμο για την ήττα που διαβλέπουν στο στρατόπεδο του ενεργεία Δημάρχου. Χαρακτηρίζουν μάλιστα τους συντάκτες αυτών των ρεπορτάζ «πληρωμένους κονδυλοφόρους της συμφοράς που προσπαθούν να εξασφαλίσουν την λαθραία επιβίωσή τους και γνήσια σκουπίδια που κρύβονται πίσω από τα πληκτρολόγια». Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΗΜ.ΤΟ το μήνυμα που βγήκε από τη χθεσινή συνεδρίαση είναι: «Λέμε τέλος στη δημοτική αρχή του Α. Μπέου, στηρίζουμε με όλες τις δυνάμεις μας την Νάνσυ Καπούλα».

Ολόκληρη η ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η ΔΗΜ.ΤΟ.: 
Οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι της συμφοράς απέδειξαν ότι ζούνε σε πανικό και τρόμο με τα «ρεπορτάζ του ψεύδους» που διακινούν αναφορικά με τη διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ Μαγνησίας, που έγινε χθες και η οποία είχε ένα και μοναδικό στόχο: Να πούμε τέλος στη δημοτική αρχή του Α. Μπέου.
Να βάλουμε τέλος σ αυτό τον κατήφορο που έχει πάρει ο δήμος Βόλου. Όλοι οι συμμετέχοντες και παριστάμενοι (βουλευτής, πολιτευτές, αιρετοί της Αυτοδιοίκησης, εκλεγμένα κομματικά στελέχη και στελέχη του μητρώου ΝΔ), στη διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ Μαγνησίας, δώσαμε το σύνθημα της τελικής ευθείας ενόψει της εκλογικής μάχης για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές, στηρίζοντας με όλες τις δυνάμεις μας την Υποψήφια Δήμαρχο Νάνσυ Καπούλα. Όλοι μας είμαστε σε θέση μάχης και συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο νίκης για το Δήμο Βόλου.
Όλα τα υπόλοιπα είναι αποκύημα φαντασίας και ένδειξη φόβου προερχόμενα από την παραδοχή ήττας που διαβλέπουν στο στρατόπεδο του ενεργεία Δημάρχου. Τους παραδίδουμε στην τοπική κοινωνία, η οποία ξέρει και κρίνει, ξέρει και ξεχωρίζει τα πληρωμένα παπαγαλάκια των κατασκευαστών του ψεύδους που προσπαθούν να εξασφαλίσουν την λαθραία επιβίωσή τους.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα συναντηθούμε πουθενά! Αυτοί θα παραμείνουν απορριπτόμενοι ως γνήσια σκουπίδια κρυμμένοι πίσω από τα πληκτρολόγια, ενώ εμείς θα είμαστε εκεί έξω στην πραγματική κοινωνία με τη Νάνσυ στον έντιμο εκλογικό αγώνα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το