Τοπικά

ΔΗΜ.Τ.Ο Βόλου: Αήθης επίθεση από υποψήφιο του Αχ.Μπέου κατά του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη

Την επίθεση που δέχθηκε από υποψήφιο του Α. Μπέου ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Έξυπνη Πόλη» κ. Παναγιώτης Κωνσταντινίδης καταδικάζει η ΔΗΜ.Τ.Ο. Βόλου.  Σε ανακοίνωσή της επισημαίνει πως το σκηνικό καταδεικνύει τις φασιστικές νοοτροπίες με τις οποίες πολιτεύεται ο απερχόμενος δήμαρχος ενώ καλεί σε εγρήγορση όλα τα στελέχη και τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας για να αποδοκιμάσουν τέτοιες πρακτικές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Βόλου:

“Την ώρα που η Ελλάδα έχει παρακολουθήσει συγκλονισμένη την ανοίκεια επίθεση του Αν.Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη ενάντια στον υποψήφιο ευρωβουλευτή Στέλιο Κυμπουρόπουλο, την ώρα που η Νέα Δημοκρατία ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του Παύλου Πολάκη στην Βουλή των Ελλήνων, στο Βόλο γίναμε μάρτυρες μιας αήθους επιθέσεως από υποψήφιο του απερχόμενου δημάρχου στην περιοχή της Αγριάς κατά του υποψηφίου του συνδυασμού της Νάνσυς Καπούλα, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.
Ενός ανθρώπου που τίμησε την πατρίδα ως αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων και η μοίρα του έδειξε το σκληρό της πρόσωπο καθηλώνοντας τον σε αναπηρικό αμαξίδιο, χωρίς αυτό όμως να κάμψει την όρεξη του για ζωή και προσφορά.
Ένα σκηνικό το οποίο καταδεικνύει τις φασιστικές νοοτροπίες με τις οποίες πολιτεύεται ο απερχόμενος δήμαρχος, αλλά και δείχνουν τον σαφή εκνευρισμό από την επερχόμενη ήττα του στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαϊου.
Όσο ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας παραμένει στις τάξεις του συνδυασμού του απερχόμενου δημάρχου, γίνεται σαφές ότι και ο ίδιος υιοθετεί τις συγκεκριμένες πρακτικές.
Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Βόλου καταδικάζει απερίφραστα το επεισόδιο που είχε ως θύμα τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, μάρτυρες του οποίου ήταν πλήθος εμβρόνητων πολιτών και καλεί σε εγρήγορση όλα τα στελέχη και τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας για να αποδοκιμάσουν τέτοιες πρακτικές που είναι αντίθετες στα όσα ο πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης υποστηρίζει με σθένος”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το