Θ Plus

Δήλωση – «βόμβα» από τον ετεροθαλή αδερφό του Έλβις: Αυτοκτόνησε επειδή φοβόταν «μήπως αποκαλυφθούν οι σχέσεις του με ανήλικες»

Ο ετεροθαλής αδερφός του Έλβις Πρίσλεϊ θεωρεί ότι ο τραγουδιστής αυτοκτόνησε. «Είχε σχεδιάσει να πάρει τα φάρμακα που τον σκότωσαν», ισχυρίζεται ο Ντέιβιντ Στανλεϊ στο Elvis’ Women, ένα νέο ντοκιμαντέρ του Amazon Prime για τον βασιλιά του Rock ‘n’ Roll.

«Αγάπη, πόνος, οδύνη -απλά δεν μπορούσε να αντέξει άλλο», υποστήριξε ο 85χρονος Ντέιβιντ.

Στη σειρά, η οποία έκανε πρεμιέρα τον Μάιο, ο Στάνλεϊ ισχυρίστηκε ότι ο ετεροθαλής αδελφός του «δεν μπορούσε να συνεχίσει» εν μέσω φόβων ότι οι καταγγελλόμενες σχέσεις του με έφηβες κοπέλες θα αποκαλυπτόταν.

«Η αδυναμία του για νεαρά κορίτσια με αρρώσταινε»
Ο Στάνλεϊ φέρεται να βρισκόταν στην Graceland όταν ο καλλιτέχνης πέθανε από καρδιακή προσβολή ως αποτέλεσμα υπερβολικής δόσης ναρκωτικών τον Αύγουστο του 1977, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Page Six.

«Η αδυναμία του για νεαρά κορίτσια, ηλικίας 15 ή 16 ετών, με αρρώσταινε», υποστήριξε ο ετεροθαλής αδελφός στη σειρά, χαρακτηρίζοντας «θαύμα» το γεγονός ότι ο τραγουδιστής του δεν «πιάστηκε».

Στη συνέχεια, ο Στάνλεϊ ισχυρίστηκε: «Γλίτωσε πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γλίτωσαν, λόγω των χρημάτων, της περιουσίας, της φήμης και της δύναμής του».

Η ταινία για την Πρισίλα

Το ντοκιμαντέρ, το οποίο περιλαμβάνει συνεντεύξεις με γυναίκες που ισχυρίζονται ότι ο Πρίσλεϊ κυνήγησε σε νεαρή ηλικία, μελετά επίσης τη σχέση του με την Πρισίλα Πρίσλεϊ.

Ο Έλβις παντρεύτηκε την Πρισίλα το 1967, όταν η ηθοποιός ήταν 21 ετών και εκείνος 32. Καλωσόρισαν την κόρη τους Lisa Marie Presley τον επόμενο χρόνο πριν χωρίσουν το 1973. Η σχέση του πρώην ζευγαριού θα προβληθεί και στην ταινία «Priscilla» της Σοφία Κόπολα, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο.

Η οικογένεια του Έλβις καταφέρθηκε εναντίον της επερχόμενης ταινίας, χαρακτηρίζοντάς την «φρικτή» σε ανακοίνωσή της την Πέμπτη: «Μοιάζει με κολεγιακή ταινία», δήλωσε ένας εκπρόσωπος στο TMZ.

Η Πρισίλα, από την πλευρά της, στήριξε την ταινία, γράφοντας στο Instagram την Πέμπτη: «Είμαι ενθουσιασμένη με την ερμηνεία του βιβλίου μου από την αριστουργηματική Σοφία Κόπολα. Έχει μια τόσο εξαιρετική οπτική γωνία και πάντα ήμουν θαυμάστρια του έργου της».

Πηγή: Έθνος

Share

Πρόσφατα άρθρα

Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο του Απόστολου Παντσά – Μυθιστόρημα γεμάτο δράση, μυστήριο, ενδιαφέρον και ένταση

  Το νέο βιβλίο του Απόστολου Παντσά με τίτλο «Μοιραίος φόνος στη Σίφνο» θα παρουσιαστεί…

29 Νοεμβρίου 2023

Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας

Ο Σύλλογος Γονέων Α.μεΑ. Ν. Μαγνησίας σε συνεργασία με άλλους συναφείς Συλλόγους της Πόλης, προσκαλούν…

29 Νοεμβρίου 2023

Καθυστερεί η απαλλαγή από πληρωμή εξετάσεων – Τι ζητεί ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας για πλημμυροπαθείς

Να εφαρμοστεί η απόφαση της κυβέρνησης για δωρεάν εξετάσεις στους πλημμυροπαθείς, ζητεί ο Ιατρικός Σύλλογος…

29 Νοεμβρίου 2023

To σκίτσο του Αρκά για τα Γλυπτά του Παρθενώνα – «Δεν είναι ιδιοκτησία κανενός»

Στα Γλυπτά του Παρθενώνα αφιέρωσε το σημερινό του σκίτσο ο γνωστός σκιτσογράφος Αρκάς. Με αφορμή…

29 Νοεμβρίου 2023

ΚΗΔΕΙΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟ Ν. ΠΑΤΣΗ

Τον λατρευτό μας σύζυγο, πατέρα, παππού και θείο ΕΥΣΤΑΘΙΟ Ν. ΠΑΤΣΗ Ετών 88 που πέθανε,…

29 Νοεμβρίου 2023

Νέες ειδικότητες θα ιδρυθούν στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αλμυρού

  Νέες ειδικότητες θα ιδρυθούν στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αλμυρού κατόπιν σχετικής πρότασης της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας…

29 Νοεμβρίου 2023