Τοπικά

Δήλωση του Κωνσταντίνου Μαραβέγια υπέρ του Κ.Λούλη

Σχολιάζοντας τη χθεσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ εις βάρος του Κωνσταντίνου Λούλη, ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να έχει βρει ακόμα κάποιο ρόλο να παίξει μετεκλογικά, αποφάσισε να ασχοληθεί με τη βιβλιοκριτική. Το κόμμα που μιλά για “σκοταδιστικές αντιλήψεις” σπεύδει να ρίξει ένα βιβλίο Ιστορίας στην πυρά!
Ο συγγραφέας του Κωνσταντίνος Λούλης είναι ένας άνθρωπος με πολυετή δημόσια, κοινωνική και οικονομική δράση, όχι μόνο στη Μαγνησία και γενικότερα στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Αλλά αυτά, βέβαια, δεν αρέσουν στους “προοδευτικούς”…

Ο ΣΥΡΙΖΑ προτιμά να ασχολείται με την αμφισβήτηση της πίστης άλλων στο δημοκρατικό πολίτευμα αν και είναι το κόμμα εκείνο που υπουργοποίησε ομολογημένους θιασώτες του ολοκληρωτισμού, όπως οι Γ. Κατρούγκαλος και Αρ. Μπαλτάς, οι οποίοι ακόμα και σήμερα δηλώνουν περήφανα κομμουνιστές…
Το να φτάσει μάλιστα στο σημείο ο ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζει τις σχέσεις με την Εκκλησία ως κάτι το επιλήψιμο (!) θα μπορούσαμε να το περιμένουμε μόνο από ένα οπορτουνιστικό κόμμα, όπως λένε κι οι ίδιοι οι λάτρεις του Μαρξ».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το