Τοπικά

Δήλωση Τούλας Κεκάτου, υποψήφιας στη ΔΗΜΤΟ Βόλου

kekatou

Την Κυριακή 3 Απριλίου 2015 διεξάγονται και στη Μαγνησία εκλογές για την ανάδειξη τοπικών οργάνων στη Νέα Δημοκρατία και υποψήφια για τη δημοτική οργάνωση Βόλου είναι η δημοσιογράφος Σταματία Κεκάτου.
«Αποφάσισα, για πρώτη φορά, να θέσω υποψηφιότητα στη Δημοτική Τοπική Οργάνωση Βόλου σε μία προσπάθεια να συμμετέχω στα κοινά και θέλοντας να προσφέρω σε μία δράση που αφορά στην κοινωνία της πόλης μου.
Μέσα από τη δημοσιογραφία, για πολλά χρόνια, κατάφερα να εμπεδώσω ζητήματα και προβλήματα που απασχολούν τον Βόλο – και κατ’ επέκταση τους συμπολίτες μου – και πιστεύω ότι μπορώ να συνδράμω για μία καλύτερη καθημερινότητα.
Οι τοπικές οργανώσεις άλλωστε είναι ιδιαίτερα σημαντικά όργανα γιατί εκφράζουν ευρύτερες πλειοψηφίες πολιτών και οφείλουν να παίξουν τον δικό τους, πολύ σπουδαίο, ρόλο διαμορφώνοντας πολιτικές προς όφελος των ανθρώπων.
Γνωστοποιώ την υποψηφιότητά μου στη Δημοτική Τοπική Οργάνωση Βόλου (ΔΗΜΤΟ) και ζητώ τη στήριξη των ψηφοφόρων της ΝΔ που θα προσέλθουν στην κάλπη την Κυριακή.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους θα μου δείξουν εμπιστοσύνη δίνοντάς μου αυτή τη στήριξη με την ψήφο τους», τόνισε σε δήλωσή της.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το