Τοπικά

Δήλωση Χρ. Μπουκώρου για τις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας

ΜΠΟΥΚΩΡΟΣ-5

Την πεποίθηση ότι η ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί εναλλακτική κυβερνητική πρόταση η οποία σύντομα θα διατυπωθεί με σαφή και καθαρό λόγο, εξέφρασε με δήλωσή του για το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών στην παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος.

Αναλυτικά η δήλωση:

Η μεγάλη παράταξη της κεντροδεξιάς από σήμερα έχει νέο πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αναδείχθηκε μέσα από πλατιά και απολύτως δημοκρατική διαδικασία. Οι εκατοντάδες χιλιάδες των πολιτών που προσήλθαν, για τρίτη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, στις κάλπες είναι μεγάλη παρακαταθήκη όχι μόνο για την παράταξη, αλλά για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Οι πολίτες της χειμαζόμενης χώρας μας μπορούν πλέον να ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Εναλλακτική κυβερνητική πρόταση υπάρχει και σύντομα θα διατυπωθεί με σαφή και καθαρό λόγο.
Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι από τη σημερινή άψογη διαδικασία. Συστρατευόμαστε όλοι στο πλευρό του νέου προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη και με αυτοπεποίθηση και ενότητα θα πάρουμε τη χώρα στις πλάτες μας.
Η Νέα Δημοκρατία από τις εσωκομματικές εκλογές βγαίνει ισχυρότερη και οι μόνοι που πρέπει να ανησυχούν από τις εξελίξεις είναι ο κ. Τσίπρας και η κατώτερη των προσδοκιών κυβέρνησή του.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το