Τοπικά

Δηλώσεις συμμετοχής στο εκπαιδευτικό σεμινάριο «Έτοιμοι για το δίκαιο του καταναλωτή»

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σεμινάριο με θέμα «Έτοιμοι για το Δίκαιο του Καταναλωτή», που πραγματοποιείται από την Ένωση Καταναλωτών Βόλου & Θεσσαλίας και θα λάβει χώρα τις εξής ημερομηνίες:
Δευτέρα 29/10/2018 : 16:30 – 20:30
Τετάρτη 31/10/2018 : 16:30 – 20:30
Δευτέρα 05/11/2018 : 16:30 – 20:30
Στην αίθουσα Μεταξουργείου ( Αναπαύσεως & Καραμπατζάκη).
Η συμμετοχή στο σεμινάριο κατάρτισης είναι δωρεάν και στο πέρας της παρακολούθησης θα χορηγηθεί σχετική πιστοποίηση που θα μπορεί να αναρτηθεί στις επιχειρήσεις.

Όσοι καταστηματάρχες επιθυμούν, μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά την συμμετοχή τους στέλνοντας στο email του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου ([email protected]) τα προσωπικά στοιχεία και στοιχεία επικοινωνίας.
Το ίδιο σεμινάριο θα διεξαχθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο Δίκαιο του καταναλωτή, στο πλαίσιο του προγράμματος Consumer Law Ready .

Το Πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, και διευθύνεται σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Την υλοποίηση αυτού του εκπαιδευτικού προγράμματος έχει αναλάβει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Καταναλωτών (BEUC), σε κοινοπραξία με το Eurochambres (Εμπορικό Επιμελητήριο στην πόλη των Βρυξελλών, Βέλγιο) και την Ευρωπαϊκή Ένωση Βιοτεχνών και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (UEAPME) και σε εθνικό επίπεδο υλοποιείται από την ΙΝΕΜΥ/ΕΣΕΕ το ΚΕΠΚΑ και την ΕΚΠΟΙΖΩ, οι οποίες έχουν συμβάλλει σημαντικά, στη μεγιστοποίηση της επιρροής προς το επιχειρηματικό κοινό.

Το Consumer Law Ready είναι ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης από ειδικούς για άτομα που ασχολούνται με μικρομεσαίες επιχειρήσεις, όπως εσείς! Θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε το εκάστοτε τρέχον ευρωπαϊκό δίκαιο του καταναλωτή, αλλά και να συμμορφωθείτε με αυτό. Μέσω της εκπαίδευσης θα εξοικειωθείτε με τις βασικές πτυχές του δικαίου του καταναλωτή. Έτσι, θα βελτιώσετε τις υπηρεσίες που παρέχετε στους πελάτες σας και θα ενισχύσετε την εμπιστοσύνη τους προς την επιχείρησή σας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το