Τοπικά

Δηλώσεις Ν. Παπαπέτρου για τον συμβιβασμό στην υπόθεση της Άβας Γαλανοπούλου

Για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό της ηθοποιού Άβας Γαλανοπούλου με τον Βολιώτη πρώην σύντροφό της, τον οποίο είχε καταγγείλει πως της είχε καταχραστεί πάνω από 1.200.000 ευρώ, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή ο συνήγορος υπεράσπισής του Νίκος Παπαπέτρου.

Ο δικηγόρος του πρώην συντρόφου της Άβας Γαλανοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για τη λήξη της δικαστικής διαμάχης και ανέφερε: «Η υπόθεση αυτή ξεκίνησε με μήνυση της κ. Γαλανοπούλου πριν από κάποια χρόνια, η οποία απέδιδε στον κατηγορούμενο τα αδικήματα της υπεξαίρεσης και της απάτης. Του απέδιδε ποσό απάτης πάνω από 1 εκ ευρώ, ασκήθηκε δίωξη για αρκετά μικρότερο ποσό από αυτό, η υπόθεση εκδικάστηκε πριν από 3-4 χρόνια, καταδικάστηκε ο κατηγορούμενος για ποσό αρκετά μικρότερο από αυτό της μήνυσης, περίπου 250 χιλιάδες ευρώ, σε έξι χρόνια κάθειρξη», ανέφερε ο δικηγόρος. Και πρόσθεσε: «Άσκησε έφεση και μετά από αναβολές εκδικάστηκε την περασμένη Τετάρτη. Στο στάδιο αυτό επήλθε κάποιος συμβιβασμός και η κ. Άβα Γαλανοπούλου ανακάλεσε τη μήνυση, την οποία αποδέχτηκε ο κατηγορούμενος και έπαψε οριστικά η ποινική δίωξη».

«Στην κ. Άβα Γαλανοπούλου είχε ήδη επιστραφεί ένα ποσό πριν την άσκηση της ποινικής δίωξης. Ένα ποσό επιστράφηκε μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης και τελικά ένα ποσό εισπράχθηκε τώρα και τελείωσε η υπόθεση. Η μήνυση ήταν αρχικά για 1,6 εκ., στη συνέχεια πήγε στο 1,2 εκ., η παραπομπή ήταν κοντά στα 600 – 700 χιλ. και η καταδίκη στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο ήταν για ένα ποσό κοντά στα 250 χιλ. ευρώ. Δεν υπήρξε ποτέ καταδίκη για πάνω από αυτό το ποσό», κατέληξε ο κ. Παπαπέτρου. Υπενθυμίζεται ότι η Άβα Γαλανοπούλου γνώρισε τον πρώην σύντροφό της το 2006, όταν εκείνος πήγε να παρακολουθήσει μια θεατρική παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστούσε. Λίγο καιρό, αφότου σύναψαν σχέση, εκείνη ανακάλυψε ότι ήταν παντρεμένος με παιδιά, όμως, τη διαβεβαίωσε ότι ο γάμος του ουσιαστικά είχε τελειώσει. Η ηθοποιός έκανε υπομονή και μάλιστα του εμπιστεύτηκε, όχι μόνο τη διαχείριση των οικονομικών της, αλλά και τα χρήματα που είχε στην άκρη, για να τα επενδύσει. Το 2011, μετά την οξεία περιτονίτιδα που υπέστη η ηθοποιός, ζήτησε πίσω τα χρήματά της, εκείνος, όμως, δεν της τα επέστρεφε. Το 2018 έγινε το πρώτο δικαστήριο, όταν και η ηθοποιός είχε προχωρήσει σε καταγγελία και μήνυση εναντίον του για κατάχρηση ποσού 1.240.000 ευρώ.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Το E-Thessalia.gr και τα Φροντιστήρια “Εν Τάξη” παρουσιάζουν τις λύσεις των θεμάτων των πανελλαδικών

  Το E-Thessalia.gr και τα Φροντιστήρια “Εν Τάξη” παρουσιάζουν τις λύσεις των θεμάτων των πανελλαδικών…

30 Μαΐου 2024

Μήνυμα του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Aγαπητοί μαθητές, αγαπητές μαθήτριες, Σε σας που ρίχνεστε σήμερα στην πρώτη από τις πολλές και…

30 Μαΐου 2024

Μαγνησία:Πρεμιέρα πανελλαδικών για 534 υποψήφιους ΕΠΑΛ

    Πρεμιέρα σήμερα στις πανελλαδικές εξετάσεις με τους 534 υποψηφίους των ΕΠΑΛ Μαγνησίας να…

30 Μαΐου 2024

Βόλος: «Χτύπησαν» επτά εκκλησίες

  Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, θα οδηγηθούν σήμερα, ένας 25χρονος Πακιστανός κι ένας 30…

30 Μαΐου 2024

Το χρονικό της παρ’ολίγον τραγωδίας στο Μ. Περιβολάκι – “Ατύχημα” υποστηρίζει ο δράστης

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή κατηγορείται 53χρονος κάτοικος στο Μικρό Περιβολάκι που προχθές το βράδυ…

30 Μαΐου 2024

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην παραλία του Βόλου για τη νίκη του Ολυμπιακού – Οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν το Conference League (photos, video)

O Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 στην παράταση της Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League στην…

30 Μαΐου 2024