Τοπικά

Δικτύωση του ΚΗΦΗ Αγριάς της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ με τον φορέα ΤΟΜΥ

Τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, η υπεύθυνη του ΚΗΦΗ Αγριάς Ασημένια Ρήγα συναντήθηκε με την επισκέπτρια υγείας Στέλλα Γρυπαίου και τη νοσηλεύτρια Σοφία Μπλέτσα του ΤΟΜΥ Αγριάς στο πλαίσιο δικτύωσης με υπηρεσίες και φορείς.
Η συνάντηση αφορούσε σε συνεργασία μεταξύ των δύο υπηρεσιών σε ό,τι αφορά την Τρίτη ηλικία, τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν παθολογικά, κινητικά, ψυχοκοινωνικά και την ποιότητα ζωής τους.

Από την κ. Ρήγα προτάθηκε να διοργανωθεί ενημερωτική εκδήλωση στο ΚΗΦΗ Αγριάς, κοινωνικού και ιατρικού περιεχομένου με θέμα «Ο ρόλος του παππού και της γιαγιάς στην οικογένεια και ο ρόλος του κοινωνικού φροντιστή στην διαχείριση του οικείου ασθενή με τη νόσο Alzheimer».
Αφού συζητήθηκε αναλυτικά το περιεχόμενο των ομιλιών, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση παρουσίασης της εκδήλωσης στην οποία θα καλεστούν και τα μέλη των συγγενών των ωφελούμενων του ΚΗΦΗ Αγριάς. Η δομή ανήκει στην ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ και είναι συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας 2α «Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού – Ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση».
Στην ομιλία θα συμμετέχουν και θα παρουσιάσουν, η επισκέπτρια υγείαςΣτέλλα Γρυπαίου, η νοσηλεύτρια Σοφία Μπλέτσα και η κοινωνική λειτουργός Κατερίνα Πάντου, επιστημονικά στελέχη του ΤΟΜΥ Αγριάς.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερο χρόνο που θα ανακοινωθεί μετά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων από την υπεύθυνη του ΚΗΦΗ Αγριάς μετά την σχετική προετοιμασία και την διαδικασία του φορέα υγείας ΤΟΜΥ Αγριάς που προβλέπεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το