Τοπικά

Δικτύωση του Κ.Η.Φ.Η. Νέας Αγχιάλου με το Κέντρο Πρόληψης «Πρόταση Ζωής»

Την Τρίτη 2 Aυγούστου η νοσηλεύτρια του Κ.Η.Φ.Η Νέας Αγχιάλου (Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων) ,δομή της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου η οποία είναι συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας 2α «Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού – Ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση» πραγματοποίησε ενημερωτική συνάντηση με την Επιστημονικά Υπεύθυνη κα Ζωή Γώγου, την Κοινωνική Ανθρωπολόγο κα Σοφία Μητρίτσια και την Ψυχολόγο κα Μαρία- Αγγελική Μυλωνάκη του Κέντρου Πρόληψης <<Πρόταση Ζωής>>.
Στη συνάντηση τονίστηκε η ανάγκη συνεργασίας των δυο δομών μεταξύ τους, προκειμένου άτομα που χρήζουν βοηθείας να παραπέμπονται στην κατάλληλη υπηρεσία.
Στο Κ.Η.Φ.Η παρέχονται πρωτοβάθμια νοσηλευτική φροντίδα, φυσικοθεραπεία, ομάδες δημιουργικής απασχόλησης(τηλέφωνο επικοινωνίας :2428078182 Δευτέρα –Παρασκευή 7:00-15:00).
Το Κέντρο Πρόληψης <<Πρόταση Ζωής>> λειτουργεί από το 1998,στελεχώνεται από κοινωνικούς επιστήμονες και απευθύνεται στον ευρύτερο πληθυσμό που δεν έχει άμεση σχέση με το πρόβλημα των εξαρτήσεων. Για πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις της <<Πρότασης Ζωής>> οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ:2421038030 και 2421038050(Δευτέρα –Παρασκευή 9:00-15:00).
Η συνεργασία των τοπικών φορέων είναι απαραίτητη προκειμένου να γίνονται παραπομπές των ατόμων που χρήζουν βοηθείας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το