Τοπικά

Δικτύωση του Κ.Η.Φ.Η. Αγριάς της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου με το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων ”ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ”

Την Παρασκευή, 18/11/2022 η νοσηλεύτρια του Κ.Η.Φ.Η. Αγριάς συναντήθηκε με τον κ. Πέτρο Μπέλλο Πρόεδρο του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων Ν. Μαγνησίας “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ”, παρουσία και άλλων μελών του Σωματείου, προκειμένου να γίνει αμφίδρομη ενημέρωση για τις δράσεις του Κ.Η.Φ.Η. Αγριάς και του Σωματείου “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ”.
Η δικτύωση είχε στόχο τη διάδοση της πληροφορίας, τόσο για τις υπηρεσίες που μπορούν να έχουν δωρεάν τα μέλη του Κ.Η.Φ.Η. Αγριάς (πρωτοβάθμια νοσηλευτική φροντίδα, φυσικοθεραπεία, ομάδες δημιουργικής απασχόλησης, μετακίνηση των ωφελουμένων από και προς την οικία τους), όσο και για τις δράσεις του Σωματείου “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ”, προκειμένου να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι, που χρήζουν βοήθειας.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν τρόποι για μελλοντική συνεργασία.
Το Κ.Η.Φ.Η. Αγριάς είναι δομή της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου η οποία είναι συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας 2α «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ – ΕΝΕΡΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το