Ελλάδα

Δικογραφία κατά του ψαρά από την Κατερίνη που κακοποίησε χελώνα (video)

newego_LARGE_t_1101_54702290_type13145

Την παρέμβαση της Λιμενικής Αρχής προκάλεσε καταγγελία ιδιώτη για περιστατικό κακοποίησης θαλάσσιας χελώνας από ψαρά στην Κατερίνη, μετά το σάλο που προκλήθηκε όταν ο ίδιος ο ψαράς, προφανώς υπερήφανος, ανέβασε στον λογαριασμό του στο facebook το μεγάλο «κατάρθωμά» του.

Μετά από διερεύνηση της καταγγελίας, ταυτοποιήθηκε ο 58χρονος δράστης κατά του οποίου σχηματίζεται δικογραφία από την οικεία Λιμενική Αρχή για παράβαση των άρθρων 16 παρ. (Α) και (Β) σε συνδυασμό με το άρθρο 20 του Ν.4039/2012 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με τον Ν. 4235/2014.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το zoosos.gr, έγινε καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τον ψαρά, που ανέβασε στο προφίλ του στο facebook βίντεο, στο οποίο φαίνεται να έχει πιάσει μια θαλάσσια χελώνα, να χτυπάει το ζώο στο κεφάλι για να το αναγκάσει να ανοίξει το στόμα του, να το κρατάει όρθιο για να σταθεί στα πίσω του πτερύγια ώστε να «περπατήσει» και το παρουσιάζει γελώντας ως «θεριό».

Ο ψαράς από την Κατερίνη της Πιερίας βρίσκει αστείο να κακοποιεί το άτυχο ζώο, αφού γεμάτος υπερηφάνεια ανέβασε δύο φορές το βίντεο στο διαδίκτυο, την πρώτη στις 20 Ιουλίου του 2015 και την δεύτερη στις 6 Μαρτίου του 2016.

https://www.youtube.com/watch?v=wCvpp-I7uDo

Πηγή:ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το