Ελλάδα

Δίκη Τοπαλούδη: Δεν… θυμούνται οι κατηγορούμενοι πού πέταξαν το πτώμα

Σταθεροί στη γραμμή τους παραμένουν οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο με τον ένα να ρίχνει την ευθύνη στον άλλο. Μάλιστα, όταν ερωτήθηκαν από την έδρα με αφορμή την κατάθεση ενός ακόμη λιμενικού, σχετικά με το σημείο από το οποίο πέταξαν τη νεαρή κοπέλα, ο Ροδίτης κατηγορούμενος υπέδειξε το σημείο λέγοντας πως το έκανε ο Αλβανός συγκατηγορούμενός του ενώ ο τελευταίος απάντησε: «Δεν μπορώ να σας απαντήσω στο ερώτημα δεν είδα από ποιο σημείο πετάχτηκε το πτώμα».

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης κατέθεσε ένας ακόμη λιμενικός, ο οποίος ήταν και ο άνθρωπος που αντίκρισε για πρώτη φορά το άψυχο κορμί της νεαρής φοιτήτριας στη θάλασσα. «Στις 8:45 ενημερώθηκα τηλεφωνικά από τον αστυνομικό σταθμό Λίνδου για την ύπαρξη σορού στον όρμο φώκια. Το σημείο είναι βραχώδες και δύσβατο, όταν έφτασα εκεί εντόπισα μια γυναικεία σορό στα μέσα του όρμου σε πρόσθια θέση. Ειχε μαύρα μαλλιά και από ρουχισμό έφερε μόνο ένα στηθόδεσμο. Επειδή οι καιρικές συνθήκες ήταν κακές ζήτησα τη συνδρομή δύτη για την περισυλλογή της σορού», ανέφερε ο λιμενικός.

«Έπειτα από προσπάθειες οι δύτες κατάφεραν και ανέσυραν τη σορό κι εγώ έβγαλα φωτογραφίες από το κινητό μου και παρατήρησα το τατουάζ στο πόδι και τα χτυπήματα που έφερε στο κεφάλι και το σώμα», ανέφερε ο μάρτυρας, επιχειρώντας στη συνέχεια να εξηγήσει το σημείο από το οποίο πιθανολογεί πως πέταξαν οι δράστες την Ελενη Τοπαλούδη.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 14 Φεβρουαρίου.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το