Ελλάδα

Δίκη φόνισσας Κορωπίου: «Ολα έγιναν μπροστά στα μάτια των παιδιών της»

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε η 35χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε τον Αύγουστο του 2016 από την 29χρονη σύντροφο του πρώην συζύγου της, αλλά και όσα έγιναν το μοιραίο μεσημέρι, περιέγραψαν στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας μια φίλη του θύματος, αλλά και ο σύζυγος της αδελφής της.

Τα προβλήματα για το θύμα άρχισαν, σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο σύζυγος της αδελφής της, περίπου το 2014, όταν άρχισε να δέχεται ανώνυμα τηλεφωνήματα στο σπίτι.

Μάλιστα, ο ίδιος επέμεινε ότι έχει δει την 29χρονη να περνά με το αμάξι της συχνά έξω από το σπίτι του θύματος, ενώ είχε πληροφορηθεί για την επίθεση που είχε δεχθεί το θύμα από την 29χρονη κατηγορουμένη, σε μια συνάντησή τους στο συνεργείο του συζύγου, του άνδρα που «διεκδικούσαν» οι δυο γυναίκες.

Ανατριχιαστική ήταν η περιγραφή του μάρτυρα στην ίδια δίκη σχετικά με την ημέρα της δολοφονίας της κουνιάδας του, όταν δέχθηκε τηλεφώνημα στο σπίτι του από τον ανήλικο γιο της 35χρονης, ο οποίος τους είπε να πάνε γρήγορα στο Κέντρο Υγείας όπου βρίσκεται η μαμά του, την οποία «χτύπησε η γκόμενα του μπαμπά».

«Ο γιος του θύματος είχε αμυχή στο πόδι του, προφανώς από την προσπάθειά του να αποσπάσει το μαχαίρι από τα χέρια της κατηγορουμένης» περιέγραψε στο δικαστήριο, καθώς -όπως είναι γνωστό- τα δύο ανήλικα παιδιά του θύματος ήταν μπροστά στη δολοφονία της μητέρας τους.

Σχολιάζοντας τον ρόλο του συζύγου του θύματος και συντρόφου της κατηγορούμενης, ανέφερε ότι ο ίδιος του είχε ζητήσει πολλές φορές να ξεκαθαρίσει τη θέση του με τις δυο γυναίκες αλλά δεν το έκανε, προφασιζόμενος διάφορες δικαιολογίες.

«Ήταν συνεχώς φοβισμένη, δεν ζούσε φυσιολογικά»
Υπό το καθεστώς φόβου φέρεται να ζούσε το θύμα, σύμφωνα με όσα κατέθεσε στο δικαστήριο μια φίλη της, η οποία έκανε λόγο για συνεχή παρακολούθηση της 35χρονης γυναίκας από την κατηγορούμενη.

«Φοβόταν για τη ζωή της και τη ζωή των παιδιών της, και ήταν αποφασισμένη να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της κατηγορουμένης, ώστε εκείνη να μην πλησιάζει την οικογένειά της» είπε η μάρτυρας, συμπληρώνοντας πως «τα παιδιά μου είπαν ότι πήραν από τα χέρια της κατηγορουμένης το μαχαίρι και το πετάξανε!».

Υπενθυμίζεται, ότι το αποτρόπαιο έγκλημα είχε λάβει χώρα τον Αύγουστο του 2016, όταν η κατηγορούμενη δολοφόνησε με πέντε μαχαιριές την 35χρονη σύζυγο του άντρα με τον οποίο είχε αποκτήσει εξωσυζυγική σχέση και δύο παιδιά. Το έγκλημα έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια των δυο ανήλικων παιδιών του θύματος, ενώ σε πρώτο βαθμό η 29χρονη κατηγορούμενη είχε καταδικασθεί σε ισόβια. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 13 Φεβρουαρίου.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το