Τοπικά

Δικαιούχοι φοιτητές δωρεάν σίτισης έως 22 Δεκεμβρίου

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ενημερώνει τους φοιτητές/τριες που υπέβαλαν και ολοκλήρωσαν την αίτηση σίτισης, ότι εκδόθηκαν τα αποτελέσματα των δικαιούχων δωρεάν σίτισης και ότι θα μπορούν να σιτίζονται στα φοιτητικά εστιατόρια όλων των πόλεων από Δευτέρα 1/11 έως 22/12.
Οι παραπάνω φοιτητές/τριες μπορούν να ενημερωθούν αν είναι «δικαιούχοι δωρεάν σίτισης» με είσοδο στην αντίστοιχη πλατφόρμα (https://merimna.uth.gr). Απαιτείται σύνδεση VPN και κωδικοί του ιδρυματικού λογαριασμού στο Π.Θ.
Οι εν λόγω φοιτητές/τριες, θα ενεργοποιούν αυτόματα το δικαίωμα στη δωρεάν σίτιση κατά την πρώτη τους προσέλευση στο εστιατόριο με το σκανάρισμα της ακαδημαϊκής ταυτότητας (πάσο) στον ειδικό υπολογιστή.

Διάλεξη

Σήμερα Τετάρτη 03/11 και ώρα 18.00, στο πρόγραμμα διαλέξεων του χειμερινού εξαμήνου του Τμήματος ΙΑΚΑ, θα φιλοξενηθεί διαδικτυακή ομιλία της Γιάννας Στεργίου με θέμα: «Χρήμα και σκέψη στον Όμηρο».
Η Γιάννα Στεργίου σπούδασε κλασική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Εκπόνησε τη διδακτορική της διατριβή στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου με τίτλο «Πολιτική, οικονομία και ιδεολογία στις πινδαρικές ωδές». Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα αφορούν στην οικονομική σκέψη της αρχαιότητας από την αρχαϊκή εποχή μέχρι την ύστερη αρχαιότητα. Στο παρόν ακαδημαϊκό εξάμηνο διδάσκει ως ακαδημαϊκή υπότροφος στο ΙΑΚΑ τα μαθήματα της κλασικής φιλολογίας.
Η διάλεξη θα δοθεί στην ομάδα «Εκδηλώσεις ΙΑΚΑ» του MS-TEAMS που είναι προσβάσιμη με κωδικούς του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το