Τοπικά

Δικαιώθηκε ο πρώην οικονομικός διευθυντής του Δήμου Αλμυρού Χρήστος Καραζούπης

Ο πρώην οικονομικός διευθυντής του Δήμου Αλμυρού Χρήστος Καραζούπης, επέδωσε χθες στην δημοτική αρχή Αλμυρού απόφαση του Ειρηνοδικείου η οποία είναι προσωρινά εκτελεστή , σύμφωνα με την οποία επιδικάστηκε το ποσό των 3.495,04 ευρώ, πλέον των νόμιμων τόκων (οι οποίοι θα αποδοθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό,) μετά από αγωγή που κατέθεσε την 11.07.2018 εναντίον του Δήμου και του Δημάρχου Αλμυρού για να του αποδοθούν μη καταβληθείσες αποδοχές και επίδομα αδείας που δεν έλαβε το διάστημα που βρισκόταν σε μη νόμιμη δυνητική αργία.
Η διαμάχη με τον πρώην δήμαρχο Αλμυρού κ. Εσερίδη είχε οδηγήσει σε αργία τον κ. Καραζούπη

«Σ΄ όλες τις μηνύσεις του τέως δημάρχου Αλμυρού εναντίον μου έχω αθωωθεί και επειδή επί μία διετία είχα υποστεί τη μήνη και την κατασυκοφάντηση μέσω του τύπου και με πρωτοσέλιδα στα τοπικά ΜΜΕ από τον τέως δήμαρχο Αλμυρού, η παραπάνω απόφαση είναι ακόμη μία δικαίωσή μου, η οποία σφραγίζεται με απόφαση δικαστηρίου», δηλώνει ο ίδιος.
Εκκρεμούν ακόμη:
Απόφαση από αγωγή για συκοφάντηση που είχε καταθέσει εναντίον του δήμου Αλμυρού και του δημάρχου Δ. Εσερίδη. Εκκρεμεί δίκη για συκοφάντηση εναντίον του πρώην δημάρχου και του αντιδημάρχου Κ. Νικοβιώτη.
Εκκρεμεί δίκη στο πειθαρχικό συμβούλιο αιρετών με τη κατηγορία της παράβασης καθήκοντος για τον κ. Εσερίδη,
«Μετά την έκδοση των ανωτέρω αποφάσεων θα ακολουθήσει και δεύτερος γύρος αγωγών για συκοφάντηση κ.λ.π. κατά παντός υπευθύνου καθότι πρέπει να υποστούν με επώδυνο τρόπο, τα επακόλουθα της κατάχρησης εξουσίας, κακίας, αλαζονείας, χρήση δημοσίων υπηρεσιών και δημόσιου χρήματος, εκ μέρους πρώην στελεχών του Δήμου προκειμένου να εκδικηθούν και να κάνουν κακό σε υπάλληλο – δημότη», κατέληξε.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το