Τοπικά

Διήμερο εκδηλώσεων από τη ΜΟΤΟΛΕΒ για τα 35 χρόνια παρουσίας της

Τα 35 χρόνια συνεχούς παρουσίας της ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β. δίπλα στον μοτοσυκλετιστή γιορτάστηκαν το διήμερο 19 και 20 Οκτωβρίου στο χώρο του θόλου του κτηρίου ”Παπαστράτος” του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στην παραλία του Βόλου.


Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν το μεσημέρι του Σαββάτου με πορεία που πραγματοποιήθηκε από τα μέλη της ΜΟΤΟΛΕΒ οδηγούς και συνεπιβάτες τα παιδιά τους, κάνοντας μια ιστορική αναδρομή στα σημαντικά σημεία της πόλης και της ευρύτερης περιοχής για την ιστορία της Λέσχης.


Λίγο αργότερα, στο χώρο του Πανεπιστημίου, στο Αμφιθέατρο “Σαράτση” ξεκίνησαν οι παρουσιάσεις σπουδαίων αθλητών διεθνούς εμβέλειας, προσκεκλημένων της ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β.

Ακολούθησε η υποδοχή της πορείας και η σύντομη παρουσίαση του πλούσιου ιστορικού της. Η εκδήλωση έκλεισε με τους ήχους του συγκροτήματος ”Ηχοπαθείς” που κατάφεραν να κρατήσουν για πολύ ώρα τον κόσμο που παρακολούθησε την εκδήλωση όπου προσκεκλημένοι, μέλη της Λέσχης και διερχόμενοι πέρασαν πολύ όμορφες μουσικές στιγμές. Παράλληλα στήθηκαν περίπτερα με ενημερωτικό υλικό για τη ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β., το Ινστιτούτο ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ ενώ υπήρχαν περίπτερα έκθεσης μοτοσυκλετών των αντιπροσώπων της πόλης τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το