Τοπικά

Η Διοικούσα του ΤΕΕ «απομόνωσε» τον Κ. Καραγιάννη

Καραγιάννης-Καπούλα
Φωτό αρχείου

Σε προσωπικούς τόνους με βαρείς χαρακτηρισμούς ένθεν και ένθεν , συνεχίζεται η αντιπαράθεση στο ΤΕΕ.
Η πρόεδρος κ. Νάνσυ Καπούλα έχοντας την κάλυψη της διοικούσας επιτροπής , εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία χαρακτηρίζει τον Κ. Καραγιάννη εμμονικό και μόνο.
«Προσωπικές στρατηγικές και εμμονές δεν βρίσκουν πρόσφορο έδαφος την ώρα που το ΤΕΕ διεξάγει καθημερινό αγώνα για τους μηχανικούς που πλήττονται από την πρωτοφανή κρίση του κλάδου και ταυτόχρονα για τα μεγάλα ζητήματα του τόπου μας.
Ειλικρινά με λυπεί το γεγονός ότι ακόμη και τώρα ο συνάδελφος Κώστας Καραγιάννης επιμένει στον μοναχικό του και ολισθηρό δρόμο. Ο τεχνικός κόσμος μας χρειάζεται όλους και δεν διαθέτει καμία πολυτέλεια προσωπικών αντιπαραθέσεων.
Ευελπιστούμε ο κ. Καραγιάννης να αντιληφθεί την κρισιμότητα της εποχής και να ενώσει τις προσωπικές του δυνάμεις με εκείνες των συλλογικών μας οργάνων.
Τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του ΤΕΕ με ανακοίνωσή τους υπογραμμίζουν την απόφασή τους , να εκπροσωπεί η κ. Νάνσυ Καπούλα το θεσμικό τους όργανο, στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΜΒ.
Τα οκτώ από τα εννέα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Μαγνησίας (εκτός του Κ. Καραγιάννη) αναφέρουν:

– Η συνεδρίαση της Δ.Ε. συγκλήθηκε νόμιμα σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται από τον κανονισμό λειτουργίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.
– Όλα τα μέλη, ειδοποιήθηκαν αρχικά τηλεφωνικά, στη συνέχεια με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τέλος με γραπτό μήνυμα μέσω κινητού τηλεφώνου, όπως συμβαίνει πάντα.
– Στη συνεδρίαση παρέστησαν τα οκτώ από τα εννέα μέλη (εκτός του κ. Καραγιάννη) και όπως προκύπτει υπήρχε απαρτία, ενώ οι αποφάσεις που πάρθηκαν είναι νόμιμα και καταγεγραμμένες στα πρακτικά, όπως προβλέπεται.
– Ειδικότερα σύμφωνα με την υπ.αριθμ. 32/8/26.09.2014 της Διοικούσας Επιτροπής, «ορίζεται στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΜΒ τακτικός εκπρόσωπος η πρόεδρος Ν. Καπούλα, Πολιτικός Μηχανικός και αναπληρωτής της, το μέλος της Δ.Ε Γιώργος Γαργάλας Μηχανολόγος Μηχανικός.»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το