Αθλητισμός

Η Διοικούσα Επιτροπή της Νίκης δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο- Θέλει να στηρίξει το Γηροκομείο Βόλου “Θ”

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Γηροκομείου Π. Πάνο είχαν ο Θ. Τζήμας και η Φ. Κοκκινάκη
Συνάντηση με τον πρόεδρο του Γηροκομείου Π. Πάνο είχαν ο Θ. Τζήμας και η Φ. Κοκκινάκη

Το Γηροκομείο Βόλου επιθυμεί να στηρίξει η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης, γι’ αυτό και έγινε συνάντηση μεταξύ του Θ. Τζήμα και του Π. Πάνου όπου συζητήθηκαν και θέματα γενικότερης συνεργασίας με τον Βολιώτη επιχειρηματία.

Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει η Νίκη, η οποία χθες έκλεισε μια ιδιαίτερη συμφωνία. Πιο συγκεκριμένα ο Θανάσης Τζήμας δέχθηκε στα γραφεία του ποδοσφαιρικού τμήματος τον Παύλο Πάνο, με τον οποίο συζήτησε αρκετά θέματα.
Το ζήτημα που άπτεται κοινωνικού χαρακτήρα ήταν αυτό που σχετίζεται με το Γηροκομείο Βόλου, το οποίο θέλουν να στηρίξουν τόσο ο πρόεδρος όσο και ολόκληρη η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης.
Πάντως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο κ. Πάνος είναι και πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας στην περιοχή μας και στη χθεσινή συνάντηση συζητήθηκε και το θέμα συνεργασίας του με τη Νίκη. Σε γραμμές οι δύο άνδρες τα είπαν σε εξαιρετικό κλίμα και οι «κυανόλευκοι» ευελπιστούν σε κάτι πολύ καλό για την ομάδα. Παρούσα στη συνάντηση ήταν και το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Φωτεινή Κοκκινάκη.
Για το συγκεκριμένο θέμα η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία αναφέρει τα εξής:
«Με πολύ μεγάλη χαρά ο πρόεδρος της Δ.Ε. Αθανάσιος Τζήμας υποδέχθηκε σήμερα (σ.σ. χθες) στα γραφεία του συλλόγου τον γνωστό Βολιώτη επιχειρηματία και πρόεδρο του Γηροκομείου Βόλου κ. Παύλο Πάνο. Έγινε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση τόσο για θέματα που αφορούν την συνεργασία του κ. Πάνου με την ομάδα της Νίκης Βόλου 1924 , όσο και την πρόθεση του προέδρου προσωπικά αλλά και της Δ.Ε. για την ενεργή στήριξη του γηροκομείου Βόλου ,το έργο του οποίου τιμά και αναγνωρίζει».
Τέλος, έφτασε χθες ο αθλητικός ιματισμός της Νίκης. Πρόκειται για τις φανέλες που θα φορούν οι ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, η οποία αρχίζει την ερχόμενη Δευτέρα.

Τα λόγια ηλικιωμένου  φιλάθλου συγκίνησαν τον Θ. Τζήμα
Συνεχίζεται καθημερινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της Νίκης για τους εντός έδρας αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας την περίοδο 2016-17. Χαρακτηριστικό ήταν ένα συμβάν, που εκτυλίχθηκε χθες στα νέα γραφεία του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Ένας ηλικιωμένος φίλαθλος συνάντησε τον Θανάση Τζήμα και του μετέφερε ότι αισθάνεται όπως την περίοδο από το 1960 ως το 1966 που η «χρυσή ομάδα» μεσουρανούσε στην Α’ Εθνική. «Κύριε Τζήμα πιστός στην Νίκη δεκάδες χρόνια , νιώθω ότι αυτή η νέα αρχή είναι όπως παλιά» ήταν τα λόγια του Κώστα Κεχαγιά, τα οποία συγκίνησαν τον νέο ηγέτη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Μάλιστα ο κ. Τζήμας ζήτησε από τον εν λόγω οπαδό να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί, την οποία ανήρτησε στο προφίλ της Νίκης στο Facebook
Ως γνωστόν υπάρχουν 400 εισιτήρια διαρκείας των 100 ευρώ και 100 των 200 ευρώ. Τα εισιτήρια των 100 ευρώ αφορούν την είσοδο των φιλάθλων σε όλες τις θύρες του γηπέδου, ενώ των 200 ευρώ στο κέντρο της σκεπαστής κερκίδας σε καθίσματα αυστηρά καθορισμένα με τα ονοματεπώνυμα των κατόχων.
Οι φίλοι των «κυανολεύκων» μπορούν να τα προμηθεύονται καθημερινά τις ώρες 12.00-14.00 και 18.00-20.30 (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) από τα νέα γραφεία της Νίκης στη διεύθυνση Αργοναυτών 15, στην Παραλία του Βόλου.

 
Προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας γίνονται και από τους οργανωμένους φίλους της Νίκης. Από τη Λέσχη Ομίλου φιλάθλων Νίκης ανακοινώθηκε ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της στη διεύθυνση Μαιάνδρου 29. Επίσης, όσοι επιθυμούν μπορούν να απευθύνονται και στα μέλη του Blue Club-Θύρα 3 «Παναγιώτης Ντοκούζης».
Στο μεταξύ, άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήριο διαρκείας με χαμηλότερη τιμή. Η σχετική ανακοίνωση είναι η εξής:
«Ο πρόεδρος Σάκης Τζήμας και η Δ.Ε της Νίκης Βόλου πιστοί στις εξαγγελίες τους, ανακοινώνουν ότι από την Δευτέρα 25/7/2016 και ώρες 12.00-14.00 και από 18.00-20.30 γίνεται προεγγραφή για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας για όλες τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες (ανέργους, πολυτέκνους, χρονίως πάσχοντες) σε μειωμένη τιμή, με την επίδειξη των ανάλογων καρτών, στα γραφεία της ομάδας στην οδό Αργοναυτών 15».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το