Ελλάδα

Διγαλάκης: Μέλος της οικογένειάς μου βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό

Θετικό στον κορωνοϊό εντοπίστηκε μέλος της οικογένειας του υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Βασίλη Διγαλάκη, με αποτέλεσμα τόσο ο κ. Διγαλάκης όσο και η οικογένειά του να έχουν μπει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, άτομο από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον έκανε προληπτικά τεστ για τον κορωνοϊό, χωρίς να έχει συμπτώματα και εντοπίστηκε θετικό. Σύμφωνα με τον κ. Διγαλάκη, στη συνέχεια όλα τα μέλη της οικογένειάς του έκαναν τεστ για τον κορωνοϊό και όλα βγήκαν αρνητικά.

Στην ανάρτησή του ο Βασίλης Διγαλάκης αναφέρει:

«Ο κορωνοϊός μας απειλεί όλους και καθένας από εμάς ενδέχεται να φέρει τον ιό ασυμπτωματικά. Άτομο του στενού οικογενειακού μου περιβάλλοντος υποβλήθηκε σε τεστ για τον COVID-19 προληπτικά, πριν από ταξίδι, χωρίς να έχει εκδηλώσει συμπτώματα. Το τεστ βγήκε θετικό. Άμεσα, ως οφείλαμε, τόσο εγώ, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου κάναμε το τεστ, αν και δεν είχαμε κανένα σύμπτωμα. Τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά για όλους. Θα παραμείνουμε σε κατ’ οίκον περιορισμό, εργαζόμενοι από απόσταση τις επόμενες ημέρες, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών».

Πηγή: Έθνος

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το