Τοπικά

Διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Μαγνησίας για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Βόλο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα έκτακτη συνεδρίαση της διευρυμένης ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας με κύριο θέμα την επικείμενη επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου και ώρα 18:30 στο Αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου της Μητρόπολης Δημητριάδος & Αλμυρού (Μελισσάτικα Νέα Ιωνία), στο πλαίσιο της κεντρικής ομιλίας του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού. Σε ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Μαγνησίας καλεί τα μέλη του κόμματος να παρευρεθούν στην ομιλία και σε ανακοίνωσή της επισημαίνει:

«Ο περιφερειάρχης μας έχει αποδείξει με πράξεις, ότι σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς του Συμβούλους, αντιμετωπίζουν όλες τις νέες προκλήσεις με προγραμματισμό και ευελιξία, με έργα χρήσιμα, έργα ουσίας για όλους τους πολίτες των νομών της Θεσσαλίας, στέλνοντας το μήνυμα του συγχρονισμού με την εποχή μας.
Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας να μας τιμήσουν με την παρουσία τους, να συμπορευτούμε ουσιαστικά και αποτελεσματικά σε αυτό τον ωραίο αγώνα, στη μάχη της Περιφέρειας Θεσσαλίας με τον Κώστα Αγοραστό και στη μάχη του Δήμου Βόλου με την Νάνσυ Καπούλα.
Κάνουμε πράξη αυτό το οποίο αποτέλεσε από την πρώτη στιγμή στόχο μας: την ουσιαστική ποιοτική ανανέωση της Νέας Δημοκρατίας.

Δώσαμε τη δυνατότητα σε ανθρώπους οι οποίοι ήταν κοντά στο κόμμα, αλλά και ανθρώπους που ενδεχομένως ποτέ δεν θα φαντάζονταν ότι θα βρίσκονταν σε ένα τέτοιο κομματικό χώρο, καινούριες ευκαιρίες να ασχοληθούν με τα κοινά. Γεφυρώσαμε με αυτόν τον τρόπο, το χάσμα μεταξύ κομμάτων, κοινωνίας και πολιτικής.
Σήμερα είμαστε πολύ περισσότεροι. Είμαστε ισχυρότεροι και είμαστε έτοιμοι να στείλουμε σε όλη την Ελλάδα ένα μεγάλο μήνυμα πολιτικής αλλαγής.
Έχουμε μπροστά μας αυτοδιοικητικές εκλογές, οι οποίες απαιτούν την οργάνωσή μας σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, ενώ παράλληλα και το πολιτικό μήνυμα των ευρωεκλογών αποκτά τεράστια σημασία.

ιευΣας καλούμε να ξανακάνουμε τη Νέα Δημοκρατία τη μεγάλη κυρίαρχη κεντροδεξιά παράταξη, ένα από τα ισχυρότερα κόμματα στην Ευρώπη και ένα κόμμα το οποίο ανανεωμένο απολαμβάνει και πάλι την εμπιστοσύνη των πολιτών, όχι μόνο για να γίνουμε Κυβέρνηση, αλλά για να αλλάξουμε την Ελλάδα.
Μόνο μια κυβέρνηση που πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις και στην αλλαγή πολιτικής μπορεί να ξαναφέρει την ελπίδα και την αισιοδοξία στη χώρα μας και αυτή η κυβέρνηση, είναι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του αυριανού Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Μαζί μπορούμε…!»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το