Τοπικά

Διεξαγωγή εξετάσεων ΕΦΕΤ στον Βόλο

Όπως ανακοινώθηκε από την Εταιρεία Ανάπτυξης του Επιμελητηρίου Μαγνησίας «ενημερώνονται όσοι έχουν παρακολουθήσει σεμινάριο επιμόρφωσης προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων (ΕΦΕΤ), που διοργάνωσε η Εταιρεία Ανάπτυξης Επιμελητηρίου Μαγνησίας (Ε.Α.Ε.Μ.), αλλά δεν έχουν μέχρι σήμερα συμμετάσχει σε εξετάσεις για την απόκτηση της οριστικής βεβαίωσης, ότι θα διενεργηθούν εξετάσεις χειριστών τροφίμων επιπέδου -1 του ΕΦΕΤ.
Η εξεταστική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Δημητριάδος 176 (2ος όροφος) στον Βόλο σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
Πέμπτη 15/11/2018 ώρες 9.00 – 13.00, Παρασκευή 16/11/2018 ώρες 9.00 – 13.00.
Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για δήλωση συμμετοχής.
Η διάρκεια των εξετάσεων είναι 20 λεπτά περίπου και γίνεται με το σύστημα ερωτήσεων – απαντήσεων πολλαπλής επιλογής (multiple choice).
Οι εξεταζόμενοι κατά την προσέλευσή τους έχουν υποχρέωση να επιδείξουν αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή κάποιο άλλο έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητά τους, να έχουν μαζί τους μπλε ή μαύρο στυλό και να γνωρίζουν τον προσωπικό τους ΑΦΜ.
Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις παρέχονται στο τηλέφωνο της Ε.Α.Ε.Μ. 2421094700 επιλογή 8, κ. Πασχάλη Ελένη» καταλήγει η ανακοίνωση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το